Diskuse:Ledovec (spolek)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Martin J. Němeček v tématu „Ach jo

Ach jo[editovat zdroj]

To snad ani nepsal někdo z Ledovce, jsou tam chybné údaje. Martin Fojtíček už pár let není ředitelem, tím je Petr Hubínek - pokud vím, od r. 2017, viz např. zde.
To, co o sobě píše sám Ledovec, ve srovnání s větami tady, je mnohem méně plytké. O založení - všeobecně se píše, že Ledovec založili Martin Fojtíček se svou ženou Janou. A mám pochybnosti o větě, že Ledovec je "součástí sociálních služeb města Plzně"; to zní, jako by spadali pod městský úřad. Že hlavní náplní Ledovce je "vracet lidi s duševním onemocněním a mentálním handicapem do běžného života" ... co píše Ledovec, je trochu jiné - např. viz "Co je Ledovec" na jejich webu, nebo o poslání - viz jejich veřejný závazek. A budoucí plány - že "k nejbližším úkolům Ledovce patří založení Centra duševního zdraví" ... ale to centrum už je (bylo otevřeno 1. dubna 2019 do pilotního provozu, 7. května naostro), viz třeba tady.
Sumasumárum, chce to hodně předělat. --PavelTom (diskuse) 21. 2. 2020, 17:50 (CET)Odpovědět

@PavelTom Wikipedii může editovat každý. Lepší než vzdychat nad nedobrým článkem je ho rovnou vylepšit. :) Obzvláště když jste o tématu lépe informován než průměrný editor. --Martin J. Němeček (diskuse) 20. 6. 2021, 14:02 (CEST)Odpovědět