Diskuse:Lang Lang

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Zbrnajsem v tématu „To je vše?

To je vše?[editovat zdroj]

Světoznámý pianista Lang Lang, a tady máme článeček o několika řádcích. Je to snad tím, že je Číňan? --Zbrnajsem (diskuse) 2. 9. 2014, 09:16 (UTC)

Tak ho rozšiřte a pak si nebudete muset stěžovat. --Harold (diskuse) 2. 9. 2014, 09:19 (UTC)
Ovšem. Rozšířit ten článek můžete také Vy, kolego Harolde, a každý jiný, kdo o Lang Langovi něco relevantního ví. --Zbrnajsem (diskuse) 2. 9. 2014, 09:28 (UTC)
Ale já si tu nestěžuji, že je článek krátký. --Harold (diskuse) 2. 9. 2014, 09:41 (UTC)
Ano, ale Vy jste se ozval. Mojí snahou je také, upozornit na ten stav další editory. Možná se o tom zmíním Pod lípou. --Zbrnajsem (diskuse) 2. 9. 2014, 09:46 (UTC)
Ozval jsem se, protože
  1. článek mám ve sledovaných, neboť jsem jeho autorem a založil jsem ho;
  2. nejlépe, jak můžete pomoci Wikipedii a jejím čtenářům, je článek sám rozšířit, a nikoliv si stěžovat, že je krátký;
  3. vaše opakované stěžování si na diskusních stránkách, že něco v nějakém článku není v pořádku, je většinou zbytečné a taky už otravné;
  4. vaše konspirační teorie, že článek je krátký, protože Lang je Číňan, není ani vtipná.
Místo vašich zbytečných příspěvků zde a, nedejbože, případně i Pod lípou, jste už třeba mohl přeložit dva odstavečky z anglické (nebo kterékoliv jiné) Wikipedie. Protože tato diskuse je úplně o ničem, dále už nebudu reagovat a budu dělat něco užitečnějšího. --Harold (diskuse) 2. 9. 2014, 10:16 (UTC)

Jako autor článku jste tedy věděl, že je krátký. Kdežto já jsem to nevěděl, ani to, že jste jej založil zrovna Vy. Diskuse je diskuse, a důležitý je také tón konverzace. --Zbrnajsem (diskuse) 2. 9. 2014, 14:54 (UTC)

Na prázdné a zbytečné výzvy ostatním wikipedistům jste specialista. Přestaňte opakovaně úkolovat ostatní, neplňte diskuse plácáním o ničem, na to diskuse není určena a raději sám článek zlepšete.--Ladin (diskuse) 5. 9. 2014, 07:44 (UTC)
Kolega Ladin se svého času do mne opřel. Ale ani on, ani Harold a (přiznám se) ani já nebo někdo jiný jsme prakticky nic dalšího ohledně Lang Langa neudělali. Až teď kolega @Harold: úplnou maličkost. Budete v tom nějak pokračovat? Vybral jste si kdysi pro překlad polský článek, ale Poláci toho také dodnes mnoho nemají. Anglická či německá Wikipedie by byly mnohem lepším vodítkem. Kdyby byl Lang Lang jen tak obyčejný klavírista ... ale on není. No, podívám se na to v dohledné době. --Zbrnajsem (diskuse) 2. 11. 2021, 11:35 (CET)Odpovědět