Diskuse:Kateřina Radostová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, stránka Kateřina Radostová už byla sice jednou smazána, ale já jsem přesto přesvědčena, že členka několika národních i mezinárodních sportovních organizací a v současné době také kandidátka do Rady IIHF, což je vcelku dost významná funkce, rozhodně není méně encyklopedicky významný člověk než někteří jiní, kteří zde svou stránku mají a nikdo nic nenamítá.

Článku bylo zejména vyčítáno, že Blesk není seriózní zdroj. Oba rozhovory použité jako reference však vyšly v tištěné podobě deníku Sport. Ten má stejného vydavatele jako Blesk, ale to má i Reflex, a je proto Reflex neseriózním zdrojem? Online podoba deníku Sport je sice na doméně blesk.cz, ale redakce jsou oddělené. - JitkaPa (diskuse) 22. 6. 2012, 09:56 (UTC)

Radostová hovoří německy, anglicky, francouzsky, rusky, latinsky a italsky. :-))) Prosil bych zdrojovat. Zvláště to mluvení latinsky je zajímavé. :-)))

Ale teď vážněji. Zdrojování tohoto článku je hanebné. Kdybych něco podobného napsal, už bych tam měl aspoň pět připomínek o tom, že je nutné uvést zdroj. V této podobě článek psala buď sama Radostová nebo nějaký její blízký fanoušek. (Vergniaud (diskuse) 8. 4. 2014, 13:41 (UTC))

Dobrý den, tak jste tam ty požadavky na zdroj, případně ty informace dohledat, mohl sám, ne? --Jana Lánová (diskuse) 8. 4. 2014, 15:17 (UTC)