Diskuse:Karel Jungwiert

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Před chvílí přidaný příspěvek byl zkopírován ze Společné česko-slovenské digitální parlamentní knihovny. Jelikož se jedná o úřední dokument, nejsem si jist, zda se to má označit jako copyvio, stránka Prohlášení přístupnosti mi odpověď na mé pochybnosti nedala. Zdroj by se měl uvést v každém případě. Pokud tedy někdo ví, že se to smí přebírat, tak bych ho poprosil, aby do článku přidal výše uvedený link jako zdroj. --Luděk 31. 8. 2008, 06:53 (UTC)

A protože si nejsme jisti oba, tak jsem to dal k posouzení. To jestli to skutečně je copyvio může posoudit někdo, kdo tomu rozumí.--Juan de Vojníkov 31. 8. 2008, 07:02 (UTC)
Zdroj by se měl uvést - alespo%n ze slušnosti :-), ale jinak si myslím, že na případ lze aplikovat výluku dle § 3 písm. a) AutZ, podle nějž "ochrana podle práva autorského se nevztahuje na ... sněmovní a senátní publikace..." --Qasinka 31. 8. 2008, 09:43 (UTC)

Zdroj je již uveden o copyvio se nejedná, protože jde buď úřední návrh úředního díla, sněmovní publikaci či přípravnou úřední dokumentaci. Takové dílo je z hlediska autorskoprávního možno na Wikipedii kopírovat. --Vrba 28. 12. 2008, 23:09 (UTC)