Diskuse:Ilumináti

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Věří se, že Ilumináti stojí za událostmi, které pravděpodobně vedou k Novému světovému řádu, v němž bude celý svět řízen jedinou, fašistickou vládou a mnoho lidí bude odstraněno.

Fašistickou?... Fašismus je podle wikopedie DURAZNEJSI KAPITALISMUS. A soucsti kapitalismu je Systém soukromého vlastnictví majetku... ale jednim z hlavnich zameru illumitatu je zrusit soukrome vlastnictvi majetku...

takze nektere prvky fasismu mozna ma,ale fasistickym hnutim bych ho nenazval.

Podporuji, slovo fašistický tam opravdu nemá co dělat (a v textu v uvedeném zdroji se toto slovo neobjevuje dokonce vůbec). —Werlen | D · P 22. 9. 2012, 12:06 (UTC)
V tom případě je potřeba slovo fašismus nahradit jiným slovem (už jen kvůli pravdivosti a věrohodnosti článku)- vyhovuje absolutismus? Pokud ne, chtěl bych poprosit ostatní, aby se zapojili do diskuze, a pomohli nám najít správný výraz
Senolip (diskuse) 7. 12. 2013, 15:43 (UTC)
Absolutismus souvisí s jediným panovníkem ne? Občas se objevuje termín 'globální oligarchie'. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) GlouriousBastich (diskusebloky) 12. 3. 2014, 16:46‎ (CE(S)T)