Diskuse:Hvězdov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele LaSo v tématu „Nezaniklá

Nezaniklá[editovat zdroj]

Z textu i odkazů je zřejmé, že kategorie Zaniklá sídla sem nepatří.--Zákupák (diskuse) 31. 5. 2013, 14:44 (UTC)

To záleží na individuálním uchopení. Sídlo je zaniklé "jen" z větší části, kategorie "Částečně zaniklá sídla" není, píší o něm weby o zaniklých obcích. Takže já nevím, co je ideální. Když se Vám to takhle nelíbí, můžete to klidně změnit. --LaSo (diskuse) 1. 6. 2013, 10:48 (UTC)
Před chvíli jsem odtud přijel, propršený výlet s českolipskými turisty. To zaniklá kdysi někdo psal možná kvůli dotacím?, nevím, ta vesnice je velká a žije. Fotky až vysuším foťák, v noci či zítra.--Zákupák (diskuse) 1. 6. 2013, 13:35 (UTC)
Vracím se k diskuzi. Hvězdov je částečně zaniklý, tím se myslí téměř zcela zaniklý, ale později obnovovaný, což dokládají relevantní zdroje. To, že v současnosti sídlo žije, není argument proti historii. Proto sem (i do jiných podobných případů) chci vložit šablonu Zaniklá sídla v bývalém vojenském prostoru Ralsko, stejně jako jsem ji vložil do Ploužnice a články dále rozvést. Kategorie Zaniklá sídla, kterou jste odebral, byla spíše matoucí, takže je to OK, ale nelíbí se mi, že jste vymazal i informaci a částečně zaniklém sídle. Napsal jsem o této problematice kolegovi Miaow Miaow, který ostatně s myšlenkou této šablony a jejího uplatnění i v částečně zaniklých sídlech přišel, ať se k tomu vyjádří. Jestli ale přijde. --LaSo (diskuse) 22. 8. 2015, 16:37 (CEST)Odpovědět