Diskuse:František Vážný

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pro zlepšení článku navrhuji přidat

  • infobox
  • reference
  • šablony pro posloupnost funkcí

Opravdu neexistují jinojazyčné stránky? --2. 12. 2011, 20:05 (UTC), Utar

Infobox jsem dodal, reference ne. Mám totiž jen dva zdroje a neustále je v textu opakovat mi přišlo zbytečné. Bohužel nevím, kdo ho následoval v pozici místopředsedy NS, pokud je tohle bráno jako jeho nejvýznamnější funkce. Zkoušel jsem prohledávat ostatní wiki, ale toto heslo je unikátní :-) fext 3. 12. 2011, 10:52 (UTC)
Přidal jsem odkazy, koukněte na ně, jestli to je správně. Ještě prosím předělejte tu referenci na Encyklopedii dějin města Brna pomocí citační šablony. Další informace by mohly být v zdrojích článku na té encyklopedii (prameny, literatura). Do šablony pro posloupnost funkcí lze zadat jak předchůdce tak nástupce; je-li znám aspoň jeden, přidal bych ji. Nejsou nějaké navigační šablony, které by se sem hodily? --3. 12. 2011, 12:24 (UTC), Utar
Referenci na brněnskou encyklopedii změnil na speciální šablonu kolega Gampe. Je nutné ji měnit? Jinak příliš mnoho šablon se mi nelíbí. Ovšem pokud je to překážka k DČ, tak bych to ještě doplnil. A především by bylo asi dobré doplnit rodinu. To bych ale musel získat znovu to dílko Schelleové. Což by nějaký čas trvalo. Takže vzhledem k těmto okolnostem bych návrh na DČ stáhnul. Co Vy na to? fext 3. 12. 2011, 12:40 (UTC)
Toho s šablonou jsem si nevšiml, myslel jsem, že je zapsána tak, jak byla před Gampem (pak by bylo vhodné změnit ji buď na EDMB, což Gampe udělal, nebo na Citace elektronické monografie). Není tedy co měnit.
K DČ: k vylepšení článku mne teď už nic nenapadá, jedině zkusit ty další zdroje z encyklopedie. Na druhou stranu, obvykle bývají články stupně DČ rozsáhlejší a mají interwiki a obrázky. Chybějící interwiki je ale problém významnosti tématu (ani enwiki nemá články o všech českých soudcích), ne kvality. DČ hodnotí kvalitu.
Tedy: pokud budete ještě článek rozšiřovat a doplňovat (což bych uvítal), jako DČ bych ho zatím neoznačoval. Nebudete-li, DČ dostane. Rozšířením však zajistíte, řekněme, „nižší pravděpodobnost budoucího odebrání statutu DČ“. Je to na vás. --3. 12. 2011, 12:57 (UTC), Utar
P.S.: Určitě ale zkontrolujte ty odkazy, třeba to Právnické vydavatelství JUDr. V. Tomsy by možná mělo být jen Právnické vydavatelství. Nebo Právnické vydavatelství JUDr. Václav Tomsa podle Josef Rubeš?
OK, návrh zatím stáhnu. Možná bych časem získal obrázek a především by to tedy ještě chtělo doplnit o nějaký soukromý život. Jinak skutečně by asi mělo jít o „Právnické vydavatelství JUDr. V. Tomsa“. Fyzicky jsem sice nikdy Vážného sbírku neviděl, ale podle Googlu by to tak mělo být (např. tady).
Děkuji za snahu, kterou jste tomu věnoval. S úctou, fext 3. 12. 2011, 13:08 (UTC)
Není zač, přijďte zas. S pozdravem --3. 12. 2011, 13:21 (UTC), Utar

Pouze pro případné další editory: dílko Ilony Schelleové Život a dílo prof. JUDr. Františka Vážného bohužel neobsahuje žádné informace o jeho soukromém životě. Článek tak z doposud uvedených pramenů nelze v tomto směru doplňovat. fext 22. 12. 2011, 09:27 (UTC)