Diskuse:Řády, vyznamenání a medaile Německa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Škoda že článek postrádá jakékoli zdroje. A co má být „rozdrobenost“? Chtělo by to upřesnit období. --egg 13. 2. 2010, 19:20 (UTC)

Asi mi tam vypadla šablona překlad, když jsem to sepisoval. Zdroje dle knih Encyklopedie řádů a vyznamenání a Německé insignie + internet. Jestli bude opravdu velký zájem o zdroje, donutil bych si je udělat, ale u mnoha vyznamenání jde o fakt, že každé vyznamenání by mělo vlastní ref, což by nepřiměřeně nafouklo již tak celkem obsáhlý článek. Jak jsem říkal, jestli bude požadavek, zdroje doplním, ale asi to nebude za jeden den. --Petr Losert 13. 2. 2010, 19:38 (UTC) Ad úvod - to je moje největší slabina, to přiznávám, tady jen platí ono okřídlené Editujte s odvahou --Petr Losert 13. 2. 2010, 19:41 (UTC)

Já o tom nic nevím, nechci se v tom vrtat. Jen když jsi článek uvedl jako jeden ze svých lepších, tak jsem si neodpustil poznamenat, že tomu něco dost chybí, hlavně ověřitelnost. --egg 13. 2. 2010, 23:22 (UTC)

Nedivte se, ten seznam jsem dával dohromady dlouho a když jsem byl hotov, byl jsem tak nadšen, že jsem to šoupnul hned sem a nezkontroloval si, zda jsem tam vložil šablonu překlad. Jinak dodám reference z Lobkowicze, aby případný zájemce mohl v případě zájmu šáhnout po literatuře. Vrtat v tom můžete, ba přímo musíte, podle mne je vzájemná kontrola článků jedním ze základů wikipedie, který pomáhá vylepšovat články. --Petr Losert 14. 2. 2010, 07:30 (UTC)