Chceš mě, chci tě

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Chceš mě, chci tě
Původní názevThe Ugly Truth
Země původuUSA Spojené státy americké
Jazykangličtina
Délka101 minut
Žánrromantická komedie
ScénářNicole Eastman
Karen McCullah Lutz
Kirsten Smith
RežieRobert Luketic
Obsazení a filmový štáb
Hlavní roleKatherine Heiglová
Gerard Butler
Bonnie Somerville
Yvette Nicole Brown
ProdukceKatherine Heiglová
Karen McCullah Lutz
Kirsten Smith
Tom Rosenberg
HudbaAaron Zigman
KameraRussell Carpenter
KostýmyBetsy Heimann
StřihLisa Zeno Churgin
Výroba a distribuce
PremiéraUSA 16. července 2009
Česko 15. října 2009
Produkční společnostiRelativity Media
Lakeshore Entertainment
Columbia Pictures
DistribuceColumbia Pictures
Rozpočet38 mil. USD
Tržby205 298 907 USD
Chceš mě, chci tě na ČSFDIMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Chceš mě, chci tě (orig. The Ugly Truth) je americká filmová romantická komedie z roku 2009 v hlavních rolích s Katherine Heiglovou a Gerardem Butlerem.

Příběh[editovat | editovat zdroj]

Obsahuje zápletku příběhu.

Abby Richterová je producentkou ranní televizní show v kalifornském Sacramentu. Když jednou přijde večer domů z nevydařeného rande, uvidí v televizi pořad Ošklivá pravda (v originále The Ugly Truth) s Mikem Chadwayem, jehož cynismus ohledně vztahů přinutí Abby mu do pořadu zavolat a pohádají se. Druhý den ráno Abby zjistí, že vedení stanice chce zrušit její ranní show kvůli malé sledovanosti. Stanice kvůli tomu najme Mikea a ten má uvádět část pořadu.

Vztah Abby a Mikea nejdříve nevypadá dobře. Abby si o něm myslí, že je hrubý a nechutný, Mike si o ní myslí, že se příliš kontroluje. Když ale Abby potká muže svých snů souseda doktora Colina, Mike jí navrhne, aby při seznamování s Colinem následovala jeho rady. Abby souhlasí s tím, že pokud jí zařídí vztah s mužem jejích snů, bude šťastně s Mikem pracovat, ale jestli se to nepovede, Mike sám odejde.

Mike dále zlepšuje sledovanost, pomůže moderátorům-manželům zlepšit svůj vztah a také vytvoří Abby takovou, jakou Colin chce. Mike je pozván to The Late Late Show s Craigem Fergusonem a je mu nabídnut pořad na jiné stanici. Abby musí zrušit romantický víkend s Colinem, aby přesvědčila Mikea, aby zůstal v její ranní show. Mike jí pak řekne, že nechce měnit zaměstnání, protože chce raději zůstat v Sacramentu se svou sestrou a synovcem. Ve výtahu se začnou vášnivě líbat, ale poté, co se otevřou dveře, skončí. Mike, který si pak uvědomí city k Abby, se rozhodne jít k ní na pokoj, ale najde tam Colina, jenž se rozhodl přijet Abby překvapit, a tak odejde. Abby si potom uvědomí, že Colin miluje ženu, na niž si hrála a ne skutečnou Abby, a tak se s ním rozejde.

Mike začne pracovat pro jinou lokální stanici. S Abby se znovu náhodou setká na festivalu horkovzdušných balónů, odkud má Mike vysílat. Opět se spolu začnou hádat a během toho se balón, ve kterém se nacházejí, vznese. Abby mu řekne, že se rozešla s Colinem, Mike jí poví, že ji miluje, políbí se. I přes rozdíly mezi sebou, spolu zůstanou.

Obsazení[editovat | editovat zdroj]

Katherine Heiglová Abby Richterová
Gerard Butler Mike Chadway
Eric Winter Colin Anderson
Cheryl Hines Georgia
John Michael Higgins Larry
Bree Turner Joy
Kevin Connolly Jim
Yvette Nicole Brown Dori
Bonnie Somerville Elizabeth

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku The Ugly Truth (film) na anglické Wikipedii.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]