Alarm für Cobra 11 – Highway Nights

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Alarm für Cobra 11 – Highway Nights
VývojářSynetic GmbH
VydavatelRTL Group
Herní sérieKobra 11
PlatformyXbox 360
Microsoft Windows
Datum vydání27. listopadu 2009
Žánrzávodní videohra
Herní módvideohra pro jednoho hráče
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Alarm für Cobra 11 – Highway Nights (jiným názvem Crash Time III) je videohra vyvinutá společností Synetic Games a vydaná společností RTL Playtainment. Hra byla pro Xbox 360 a PC vydána 27. listopadu 2009. Dne 27. května 2012 byla hra vydána pro Nintendo 3DS, a to pod názvem Crash Time 3D.

O hře[editovat | editovat zdroj]

Hlavními hrdiny hry jsou policisté Semir Gerkhan a Ben Jäger, ve většině misí řídí auto hráče jeden z nich. Hráč musí plnit mise, které na sebe v některých případech navazují (Ben je například překupníkem aut). Děj hry je o 7 dnech, které předcházely katastrofě – výbuchu letadla. Ten je k vidění již v intru hry.[1] Oproti předchozím hrám byla do hry přidána bomba, která je v PC verzi funkční po stisku klávesy F.

Ve hře se vyskytují 2 oblasti – město a dálnice. Hra také obsahuje režim volné jízdy, v obou oblastech se nachází několik desítek míst, na nichž se může hráč dle své volby v menu objevit. Tato místa se postupně dle misí odemykají a zároveň slouží jako opravny aut. Hráč si také v menu může nastavit aktuální čas (pro režim volné jízdy), tedy zda bude den, nebo noc.

Dabing obou hlavních hrdinů je shodný se seriálovým dabingem.

Reference[editovat | editovat zdroj]

  1. Semir už i střílí v Alarm for Cobra 11: Highway Nights. iDNES.cz [online]. 2009-12-18 [cit. 2019-03-03]. Dostupné online.