Šablona:Podezření na copyvio

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Existuje podezření, že obsah této stránky (nebo jeho část) je doslovným nebo nedostatečně pozměněným přepisem textu z jiného zdroje. Pakliže byl tento text převzat odjinud a nebyl publikován pod svobodnou licencí slučitelnou s licencí Wikipedie CC-BY-SA 3.0, je možné, že dochází jeho vložením na Wikipedii k porušení autorských práv původního autora.

Důvod pro podezření: nebyl zadán
Tato stránka je proto nyní zapsána na Wikipedie:Porušení práv. Samotné podezření nutně neznamená, že k porušení práv skutečně došlo, ale aby text mohl na Wikipedii zůstat, je třeba ověřit jeho původ. Čas označení je 3. 4. 2024 18:02:25 (CEST); pokud se nepodaří původ textu ověřit, bude článek či příslušná část po týdnu, tj. po 10. 4. 2024 18:02:25 (CEST), smazána.

Pokud jste tento text napsali vlastními slovy a jste tedy jeho výlučným autorem, uveďte prosím tuto skutečnost na diskusní stránce k tomuto článku. Doporučujeme uvést rovněž zdroje, ze kterých jste informace čerpali. Jestliže si nevíte rady, navštivte stránku Potřebuji pomoc. Neobnovujte bez vysvětlení odstraněný text. Takový text by byl opět odstraněn.

Jestliže jste autorem původního materiálu, který byl již publikován někde jinde, a souhlasíte s podmínkami naší licence CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom prosím e-mail dle pokynů na stránce Nápověda:Svolení autora. Podrobnější informace naleznete na Wikipedie:OTRS.
Pro vkladatele šablony:
Najděte autora a vložte mu na diskusní stránku:
{{subst:podezření na copyvio autor|Šablona:Podezření na copyvio}} --~~~~
Pro správce:
Pokud se tento článek potvrdí jako porušení autorských práv nebo do sedmi dnů nedojde k potvrzení jeho licence, smažte ho


Tato šablona přidává články do Kategorie:Údržba:Články nedůvěryhodné z hlediska autorských práv.

Použití

Standardní
{{subst:Podezření na copyvio}}
Standardní se zdůvodněním
{{subst:Podezření na copyvio|důvod}}
Oprava chybného vložení, s časovou značkou
{{Podezření na copyvio/dne|důvod|20240403160225}}
{{Podezření na copyvio/dne||20240403160225}} – I když není důvod uveden, pro správnou funkčnost šablony stále musí být dvě svislítka zachována, pro dodržení pořadí číslovaných vstupů šablony.