Zuzana Haasová

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Zuzana Haasová
Narození20. března 1981 (43 let)
Malacky
ČeskoslovenskoČeskoslovensko Československo
Povoláníherečka
Webhttp://www.haasova.sk/
Logo Wikimedia Commons multimediální obsah na Commons
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Zuzana Haasová (* 20. březen 1981 Bratislava) je slovenská moderátorka, zpěvačka, spisovatelka, režisérka, herečka a sestra herečky Moniky Haasová. Její další sestra Iveta je kostýmní výtvarnice.

V roce 2013 se jí narodila dcera Karolína ale pár hodin po porodu zemřela. Má ještě dceru Romanu. Už 24 let je diabetička. Žije s Martinem Kostkou.

Život[editovat | editovat zdroj]

Už jako šestiletá působila v inscenacích STV. V patnácti letech účinkovala v seriálu Silvánovci. V roce 1997 hrála v seriálu Duchové dceru Zdeny Studenkové Viki Pačmagovú. Hrála i v Ordinácia v ružovej záhrade. Momentálně hraje v seriálu Panelák Soňu Jančová.

Pět let působila v rádiu Twist jako moderátorka Literární revue. Později, v roce 2005 přešla do rádia Devín, kde další čtyři sezóny uváděla pořad To vše je jazz. Jako dabingová herečka dabuje v STV a soukromých dabingových studiích.

Zpěv[editovat | editovat zdroj]

V roce 2003 absolvovala jako zpěvačka ve skupině old time band Funny Fellows živé koncertní turné po Slovensku, Česku, Rakousku, Nizozemsku a Americe. V roce 2005 vydala CD - Funny Fellows a Zuzana Haasová Vinohrad. Organizuje festival - Květnové šanzóny. Po odchodu z Funny Fellows založila kapelu The Susie Haas Band.

Filmografie[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Zuzana Haasová na slovenské Wikipedii.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]