Wikipedista:Duff~cswiki

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
Wikipedisté podle jazyka
Česko Tento uživatel pochází z Česka.
Jsem ateista.
' Jsem pro svobodu projevu v jakémkoli případě.
ICQ
UIN je 300650976.
Jsem hrdým účastníkem WikiProjektu Šachy.

Co jsem zatím udělal[editovat | editovat zdroj]

Zabývám se hlavně tématem šachu, jelikož mu alespoň trošku rozumím. Mimo jiné jsem zřídil WikiProjekt Šachy a Portál:Šachy. Občas přispěju i v jiných oborech, zejména v oblasti humanitních věd (psychologie, religionistika, sociologie), hudby či výtvarného umění. Tady se můžete podívat kolik mám zrovna teď za sebou editací [1]

Mnou založené články[editovat | editovat zdroj]

V současnosti 79 šachových článků (včetně 12ti šablon a jednoho dobrého článku (jenž byl i na titulní straně české wikipedie)) a 25 jiných, celkově 104 založených článků.

Šachy[editovat | editovat zdroj]

37. Šachová olympiáda,A00,Alapinova varianta španělské hry,Albinův protigambit,B00,Bílý a černý v šachu,Boris Gelfand,BPGN,Budapešťský gambit,Tento článek patří mezi dobré v české Wikipedii.Bughouse šach,Buchholz,Centrum (šachy),Česká šachová extraliga,Dračí varianta,Evansův gambit,‎Free Internet Chess Server,Gata Kamsky, Göttingenský rukopis,Grobův útok‎,Hikaru Nakamura,Hodnota šachových kamenů,Hypermodernismus,Izolovaný pěšec,Jana Jacková,Jan Smejkal,John Nunn,Josef Rejfíř, Judit Polgárová,Král a dva střelci proti králi,Krytý pěšec,Michael Adams,Lehká figura,Lenka Ptáčníková,Magnus Carlsen, Malé centrum,Maroczyho výstavba,Milesova obrana,‎Mistrovství Československa v šachu,Mistrovství ČR v šachu,Moderní obrana,Můj systém,Najdorfův systém,Nepravidelná zahájení,Oběť (šachy),Oběť dámy,Opačné rošády,Petr Svidler,Pěšcová struktura,PGN,Plán hry,Polootevřené zahájení,Portál:Šachy, Psychologie v šachu,Remízová smrt,Ruslan Ponomarjov,Sergej Karjakin,Seznam 10 nejlepších českých šachistů,Seznam českých šachových velmistrů,Seznam nejmladších šachových velmistrů, Seznam přemožitelů Emanuela Laskera,Seznam přemožitelů José Raúla Capablancy, Seznam šachových velmistrů, Seznam šachových velmistryň, Seznam šachových historiků,Sonnenborn-Bergerův systém, Strategie šachu, Střelcova hra, Šachová notace,Šachová taktika,Šachové koncovky bez pěšců,Šachové symboly v Unicode, Teimour Radžabov,Těžká figura,Vasilij Ivančuk, Velké centrum,Vincenc Hrubý ,Volný pěšec,Výhoda prvního tahu v šachu,Wikipedie:WikiProjekt Šachy,Zavřené hry

Šablony[editovat | editovat zdroj]

Šablona:Bughouse diagram‎, Šablona:Článek WikiProjektu Šachy, Šablona:GM, Šablona:IM, Šablona:Infobox - šachové zahájení, Šablona:Pěšcová struktura, Šablona:Strategie šachu, Šablona:Šachy, Šablona:Portály

Religionistika[editovat | editovat zdroj]

Aleister Crowley ,Egoteismus,Klub Pekelného Ohně, LaVeyův satanismus, Nebe,Ordo Templi Orientis,Satanismus, Séthův chrám

Umění[editovat | editovat zdroj]

60. léta 20. století v heavy metalu,Basta Fidel,Constantine,Diskografie Iron Maiden,Ensiferum,Moi dix Mois,Plezír,Renegade

Filosofie[editovat | editovat zdroj]

Emanace,Inspirace,Kompatibilismus,Svobodná vůle

Psychologie[editovat | editovat zdroj]

Enneagram, Herostratismus

Ostatní[editovat | editovat zdroj]

Ondřej Slačálek, Cd (Unix), McJob

Je třeba udělat[editovat | editovat zdroj]

Momentálně můj wikiživot spočívá především ve WikiProjektu Šachy.

Ocenění[editovat | editovat zdroj]

Vyznamenání Odůvodnění
za 200 editací si udělil Narcisní Duff
za 1000 editací si udělil Narcisní Duff
Vyznamenání za šachové aktivity
Vyznamenání za šachové aktivity
Milý Duffe, uděluji Vám toto vyznamenání za Vaše četné aktivity kolem královské hry na Wikipedii. Za založení projektu Šachy i za mnoho jiných méně viditelných věcí. Srdečně,--Ioannes Pragensis 17:24, 22. 6. 2008 (UTC)
za 2000 editací si udělil Narcisní Duff
Vyznamenání za šachové aktivity
Vyznamenání za šachové aktivity
Milý kolego, připínám Vám tuto květinku za povedený šachový portál a přeji Vám, aby Vám vydrželo odhodlání pravidelně ho udržovat. --Jan.Kamenicek 29. 7. 2008, 18:43 (UTC)
Za bughouse
Za bughouse
Tak abych vyvážil to pokáráni předchozího diskutujícího, jdu poděkovat za Dobrý článek bughouse. Blahopřeji, líbí se mi.--Ioannes Pragensis 12. 9. 2008, 21:37 (UTC)
Editujte s odvahou :)

Poslední sto nových článků[editovat | editovat zdroj]

Závěrečná sdělení[editovat | editovat zdroj]

Nevadí mi ani vykání ani tykání - užívejte co je vám milejší

Omluva pro Tebe: omlouvám se, pokud si tykáme, a někde ti vykám. Neber to prosím jako nějaký prostředek vyjadřující změnu vztahů, názorů a podobně. Nebo pokud někde požaduješ defaultní tykání, a já ti stejně vykám, také to prosím neber tak, že bych tvoje přání záměrně ignoroval. Prostě v tom občas ztrácím přehled, pletu se, občas ujíždím k na wiki "defaultnímu" vykání. Pokud chceš, abych ti důsledně tykal, důsledně mi tykej.

Omluva pro Vás: omlouvám se, pokud vám někde tykám, a my si přitom netykáme. Neberte to prosím jako výraz neúcty či nepřípadné familiérnosti. Jen v tom ztrácím přehled, pletu se,... Pokud by se to dělo soustavně, prosím upozorněte mě na diskusní stránce.

Všechny editace licencovány do public domain
Všechny své textové příspěvky uvolňuji bez dalších výhrad jako volné dílo (do public domain). V případě, že to právní řád neumožňuje, poskytuji právo dílo užívat jej pro jakýkoliv účel, a to bezpodmínečně s výjimkou podmínek vyžadovaných příslušnou právní úpravou dané země. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.
Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Duff~cswiki.