Wikipedie:Průvodce/Jak se v průvodci orientovat

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
  Průvodce Wikipedií  
  Úvod  
          Hlavní nabídka         Stránka 3 z 5


Jak se v průvodci orientovat

Než se pustíme do samotné tvorby encyklopedie, ještě si řekneme pár slov k orientaci na stránkách tohoto kurzu.

Seznam témat
Kliknutím na tlačítko „Hlavní nabídka“ v horní části stránky se dostanete do hlavní nabídky tohoto průvodce. Tam můžete přecházet mezi jednotlivými částmi našeho kurzu. Zpět na stránku, ze které jste do hlavní nabídky odešli, se dostanete pomocí tlačítka „Zpět“ ve vašem prohlížeči.

Listování mezi stránkami
Modré šipky ve spodní části stránky vám umožní listování mezi stránkami průvodce. Zaručí vám plynulý přechod mezi jednotlivými stránkami kurzu tak, aby na sebe text navazoval. Budete-li průvodcem listovat pomocí těchto šipek, neměli byste se ztratit.

Odkazy
Stránky tohoto průvodce odkazují pouze na texty, které se přímo vztahují k tématu, o němž se v kurzu hovoří. Poskytnou tedy případným zájemcům podrobnější informace o probíraném tématu, například kompletní texty pravidel a doporučení. Abychom vás odkazy příliš nezahltili, budou přímo v textu jen ty nejdůležitější.

POZOR: Pokud kliknete na některý z odkazů, samozřejmě průvodce opustíte. Na stránku, odkud jste odešli, se v takovém případě vraťte pomocí tlačítka „Zpět“ ve vašem prohlížeči.


předchozí stránka               následující stránka