Wikipedie:Nejisté změny

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Na tuto stránku jsou zapisovány odkazy na editace, jejichž správností si v daný okamžik nejste jisti. Může se jednat o změny v oborech jiných, než je oblast Vašeho zájmu, ale domníváte se, že někdo z kolegů Wikipedistů má v oblasti lepší znalosti. Další významnou kategorii tvoří editace, jejichž posouzení zpravidla vyžaduje hlubší rešerši zdrojů.

Odkazy zde uvedené by měly být řešeny v nejkratším možném termínu, jednak proto, aby se tu odkazy nehromadily a také z toho důvodu, že za relativně krátký čas může článek někdo přepracovat. Pokud vyřešíte nejistou editaci z níže uvedeného seznamu, nebo při posuzování zjistíte, že tato změna byla jež vyřešena někým jiným, odstraňte prosím odkaz ze seznamu.



Historie

Technika

  • Technika vs. technologie (vs. inženýrství (má-li se tak jmenovat), zatím neexistuje, ale je to jeden z článků s top interwiki) - někdo by měl ty články nějak zkonsolidovat, teď není úplně jasný rozdíl mezi technikou a technologií, technika nemá žádné interwiki a technologie zase používá zřejmě anglické názvosloví. --Pasky 09:46, 28. 2. 2006 (UTC)

Ostatní

  • hudební články z IP 78.45.52.181. Uživatel mění údaje, nepíše zdroje, neodpovídají tomu, co je na en. Prosím prověřit. Miraceti 10. 9. 2008, 06:15 (UTC)
  • balík editací, neposoudím, jestli to s tím souvisí a je to tu nutné v takovém rozsahu, cp ale nenalezeno.--Horst 7. 12. 2009, 11:37 (UTC)

Podezřelí uživatelé

Níže uvedení uživatelé vkládali na Wikipedii jak zjevné nesmysly, tak věrohodně působící informace. Je proto vhodné editace těchto uživatelů důkladně prověřovat kvůli možnému vnášení chyb (v případě anonymních uživatelů identifikovaných IP adresou se nemusí, ale může jednat o téhož uživatele).

  • 62.245.67.147 – v historii příspěvků lze nalézt vandalismus i věrohodně vypadající editace, z nichž některé byly později opraveny.

Drobné změny bez zařazení

Většinou neozdrojované editace, které mohou být drobným vandalismem. Po prověření škrtněte. Odstraňujte hromadně po delší době (snad se tak zamezí ztrátám).