Diskuse s wikipedistou:Wikimol

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Martin Urbanec v tématu „Pozvánka na oslavu 15. narozenin české Wikipedie

Archiv

Nevadí mi ani vykání ani tykání - užívejte co je vám milejší

Omluva pro Tebe: omlouvám se, pokud si tykáme, a někde ti vykám. Neber to prosím jako nějaký prostředek vyjadřující změnu vztahů, názorů a podobně. Nebo pokud někde požaduješ defaultní tykání, a já ti stejně vykám, také to prosím neber tak, že bych tvoje přání záměrně ignoroval. Prostě v tom občas ztrácím přehled, pletu se, občas ujíždím k na wiki "defaultnímu" vykání. Pokud chceš, abych ti důsledně tykal, důsledně mi tykej.

Omluva pro Vás: omlouvám se, pokud vám někde tykám, a my si přitom netykáme. Neberte to prosím jako výraz neúcty či nepřípadné familiérnosti. Jen v tom ztrácím přehled, pletu se,... Pokud by se to dělo soustavně, prosím upozorněte mě na diskusní stránce.

Doplnění arbitrážního výboru[editovat zdroj]

Vzhledem k předchozím zkušenostem s účastí v AV si dovoluji vznést tuto osobní výzvu. S pozdravem --Bazi (diskuse) 6. 5. 2013, 14:17 (UTC)

Hezký den, dovolím si informovat, že byly vyhlášeny doplňovací volby do arbitrážního výboru české Wikipedie. Kandidaturu je možné předložit do 29. května 2013 včetně. --Bazi (diskuse) 24. 5. 2013, 09:59 (UTC)

Návrh na zrušení opatření z arbitráže[editovat zdroj]

Hezký den, kolego, jako člena arbitrážního výboru, který v roce 2006 rozhodoval arbitráž „Vandalista“, Vás informuji o aktuálním návrhu na zrušení tehdy přijatého opatření. Pokud byste se k tomu chtěl jakkoli vyjádřit, prostor k tomu je zde: Wikipedie:Žádost o opatření/Zrušení zákazu vytváření loutkových účtů pro Aeromixe --Bazi (diskuse) 27. 5. 2014, 11:41 (UTC)

Václav Klaus[editovat zdroj]

Dobrý den, kolego, v článku Václav Klaus někteří kolegové rozporují informace, které jste před dávnými časy do článku vložil. Protože jsem si dovolil unáhlené mazačské počiny revertovat a aspoň částečně krotit, aktivisté se poněkud nevhodně opřeli do mě. Protože jste však informace vložil Vy, prosím Vás, abyste se na celou záležitost podíval a případně vysvětlil nebo obhájil předmětné pasáže. Děkuji. --Bazi (diskuse) 24. 9. 2014, 16:16 (UTC)

Pozvánka na oslavu 15. narozenin české Wikipedie[editovat zdroj]

Dobrý den, jak se daří? Rád bych vás pozval na oslavu 15. narozenin české Wikipedie, která se bude konat 3. května 2017 v kanceláři Wikimedia Česká republika ve Slovenské 21 v Praze-Vinohradech. Zvu vás, protože bychom rádi na jednom místě shromáždili co nejvíce bývalých i současných správců české Wikipedie (akce je však samozřejmě i pro nesprávce a dokonce i pro ty, kteří jen Wikipedii podporují, ale nikdy ji pořádně needitovali). Program je na stránce akce, ale stále se na něm pracuje a Vaše náměty a nápady si rád přečtu na diskuzi k akci.

Pokud máte zájem, prosím připište se do seznamu na stránce akce. Pokud o akci nemáte zájem, nejlépe uděláte, když odstraníte svoje jméno ze seznamu správců, který jsme připravili na stránce akce. Následně už vás nebudeme kontaktovat. Díky a těším se na shledání, --Martin Urbanec (diskuse) 16. 2. 2017, 15:23 (CET)Odpovědět