Sledovací kategorie

Tato stránka obsahuje seznam sledovacích kategorií, které automaticky přidává software MediaWiki. Jejich jména lze změnit úpravou příslušných systémových hlášení ve jmenném prostoru MediaWiki.

Sledovací kategorie Název hlášení Kritéria pro vložení do kategorie
Údržba:Články s odkazy na neexistující soubory(63 str.), Údržba:Stránky s odkazy na neexistující soubory(1 kat., 449 str.)broken-file-categoryStránka obsahuje nefunkční odkaz na soubor (odkaz pro vložení souboru, který neexistuje).
Údržba:Stránky s duplicitním voláním parametru šablony(443 str.)duplicate-args-categoryStránka obsahuje šablonu, která má dva stejné parametry, např. {{šablona|bar=1|bar=2}} nebo {{šablona|bar|1=baz}}.
Údržba:Stránky překračující hloubku expanze(prázdná)expansion-depth-exceeded-categoryStránka překročila maximální hloubku expanze.
Údržba:Stránky s příliš mnoho voláními náročných funkcí parseru(prázdná)expensive-parserfunction-categoryStránka používá příliš mnoho náročných funkcí syntaktického analyzátoru (jako #ifexist). Vizte Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Wikipedie:Skryté kategorie(753 kat.)hidden-category-categoryKategorie ve svém textu obsahuje __HIDDENCAT__, což způsobuje, že se na stránkách implicitně nezobrazuje v rámečku odkazů na kategorie.
Wikipedie:Indexované stránky(4 str.)index-categoryStránka obsahuje kouzelné slovo __INDEX__ (a je ve jmenném prostoru, ve kterém je tento příznak dovolen), takže je indexována roboty, přestože by normálně nebyla.
Údržba:Stránky překračující počet uzlů(prázdná)node-count-exceeded-categoryTato stránka překračuje maximální počet uzlů.
Wikipedie:Neindexované stránky(1 kat., 556 str.)noindex-categoryStránka není indexována roboty, protože obsahuje kouzelné slovo __NOINDEX__ a je ve jmenném prostoru, ve kterém je tento příznak dovolen.
Údržba:Stránky s nečíselnými parametry formatnum(1 808 str.)nonnumeric-formatnumStránka obsahuje volání funkce parseru formatnum s parametrem, který není číslem.
Údržba:Stránky obsahující vynechané argumenty šablon(prázdná)post-expand-template-argument-categoryStránka je po rozbalení argumentu šablony (něco v trojitých závorkách, např. {{{Foo}}}) větší než $wgMaxArticleSize.
Údržba:Stránky překračující povolenou velikost vložených šablon(11 str.)post-expand-template-inclusion-categoryStránka je po rozbalení všech šablon větší než $wgMaxArticleSize, takže některé šablony rozbaleny nebyly.
Údržba:Stránky s ignorovanými zobrazovanými názvy(2 str.)restricted-displaytitle-ignoredStránka obsahuje příkaz {{DISPLAYTITLE}}, který se ignoruje, neboť není ekvivalentní skutečnému názvu stránky.
Stránky s voláním šablony =(prázdná)template-equals-categoryStránka obsahuje {{=}}, jejímž výstupem na této wiki není =. Toto použití je zastaralé; v budoucí verzi MediaWiki bude {{=}} zabudovanou parserovou funkcí.
Údržba:Stránky se smyčkami šablon(1 str.)template-loop-categoryStránka obsahuje smyčku šablon, tj. šablonu, která je vložená sama do sebe.
Stránky překračující limit hloubky unstrip(prázdná)unstrip-depth-categoryStránka překračuje limit hloubky unstrip.
Stránky překračující limit velikosti unstrip(prázdná)unstrip-size-categoryStránka překračuje limit velikosti unstrip.
Monitoring:Stránky s časovou osou(3 636 str.)timeline-tracking-categoryThe page includes a <timeline> tag
Monitoring:Stránky používající WikiHiero(473 str.)wikhiero-usage-tracking-categoryThis category is automatically added to pages that use WikiHiero extension
Údržba:Stránky s chybami v referencích(256 str.)cite-tracking-category-cite-errorStránky v této kategorii obsahují chyby v použití značek pro reference.
Údržba:Stránky s chybami ve zvýrazňování kódu(64 str.)syntaxhighlight-error-categoryPři pokusu o zvýraznění kódu na stránce došlo k chybě.
Údržba:Stránky se zastaralými atributy enclose(1 str.)syntaxhighlight-enclose-categoryZvýrazňování syntaxe na stránce používá zastaralou syntaxi enclose.
Údržba:Stránky se zastaralými značkami source(46 str.)syntaxhighlight-source-categoryZvýrazňování syntaxe na stránce používá zastaralé značky source.
Údržba:Stránky vkládající neexistující sekce(4 str.)lst-invalid-section-categoryStránka používá funkci parseru #lst nebo #lsth, která odkazuje na sekci, která na dané stránce neexistuje.
Stránky používající zastaralé vlastnosti prvku score(prázdná)score-deprecated-categoryTyto stránky používají následující funkce rozšíření Score, které jsou zastaralé: „override_audio“, „override_ogg“ a „override_midi“.
Monitoring:Stránky s partiturami(53 str.)score-use-categoryTyto stránky používají rozšíření Score.
Údržba:Stránky s chybami při vykreslování partitur(2 str.)score-error-categoryPři vykreslování partitury došlo k chybě.
Stylopisy TemplateStyles s chybami(prázdná)templatestyles-stylesheet-error-categoryStylopis TemplateStyles obsahuje chybu.
Stránky s chybami TemplateStyles(4 str.)templatestyles-page-error-categoryPři zpracování značky <templatestyles/> na stránce došlo k chybě.
Kategorie je vypnutamassmessage-list-categoryStránka je seznamem příjemců pro rozšíření MassMessage.
Kategorie je vypnutacommonsmetadata-trackingcategory-no-licenseSoubor nemá žádnou strojově čitelnou licenční šablonu.
Kategorie je vypnutacommonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionSoubor nemá žádnou strojově čitelnou šablonu s informacemi nebo je její pole s popisem nevyplněno.
Kategorie je vypnutacommonsmetadata-trackingcategory-no-authorSoubor nemá žádnou strojově čitelnou šablonu s informacemi nebo je její pole s autorem nevyplněno.
Kategorie je vypnutacommonsmetadata-trackingcategory-no-sourceSoubor nemá žádnou strojově čitelnou šablonu s informacemi nebo je její pole se zdrojem nevyplněno.
Kategorie je vypnutacommonsmetadata-trackingcategory-no-patentSoubor nemá žádnou strojově čitelnou šablonu patentu.
Údržba:Stránky s chybami v matematických vzorcích(11 str.)math-tracking-category-errorStránky v této kategorii obsahují chybná použití matematických značek.
Údržba:Stránky s chybami ve vykreslování matematických vzorců(11 str.)math-tracking-category-render-errorStránky v této kategorii obsahují chyby vykreslování značky math.
Údržba:Stránky používající zastaralý formát značek chem(40 str.)math-tracking-category-mhchem-deprecationStránky v této kategorii používají zavržený formát značek chem
Údržba:Stránky používající zastaralý formát značek math(23 str.)math-tracking-category-texvc-deprecationStránky v této kategorii používají zavržený formát značek math
Údržba:Stránky s nesprávnými značkami zeměpisných souřadnic(2 str.)geodata-broken-tags-categoryStránka obsahuje chybnou značku {{#coordinates:}}.
Stránky s neznámým označením planety(prázdná)geodata-unknown-globe-categoryStránka u souřadnic používá neznámou hodnotu parametru globe.
Stránky s nesprávným regionem(prázdná)geodata-unknown-region-categoryStránka u souřadnic používá neznámou hodnotu parametru region.
Stránky s neznámým typem zeměpisných souřadnic(prázdná)geodata-unknown-type-categoryStránka u souřadnic používá neznámou hodnotu parametru type.
Kategorie je vypnutadiscussiontools-comments-before-first-heading-categoryThe discussion page contains comments in the lede section (before first heading). This may cause the lede or the comments to be displayed incorrectly, especially in the mobile version and in mobile apps.
Údržba:Stránky s chybami modulů(23 str.)scribunto-common-error-categoryPři zpracování modulů použitých na stránce došlo k chybě.
Moduly Scribunto obsahující chyby(prázdná)scribunto-module-with-errors-categoryModul obsahuje chybu.
Údržba:Články s nekontrolovanými překlady(739 str.)cx-unreviewed-translation-categoryStránky přeložené nástrojem Překlad, které obsahují velké množství nepřezkoumaného obsahu
Údržba:Stránky s nenalezenými vlastnostmi(1 str.)unresolved-property-categoryTato kategorie obsahuje stránky odkazující na vlastnosti na Wikidatech, které nebyly nalezeny ani podle ID, ani podle štítku.
Monitoring:Přesměrování propojená s Wikidaty(4 875 str.)connected-redirect-categoryTato kategorie obsahuje přesměrování, která jsou propojená s položkou na Wikidatech.
Monitoring:Stránky s mapami(32 397 str.)kartographer-tracking-categoryTato stránka obsahuje mapu
Údržba:Stránky s rozbitými mapami(9 str.)kartographer-broken-categoryTato stránka obsahuje chybně použitou mapu
Pages that use Phonos(1 str.)phonos-tracking-categoryThe page uses the Phonos extension.
Pages with Phonos rendering errors(prázdná)phonos-error-categoryThere was an error while rendering Phonos.
Monitoring:Stránky s grafy(761 str.)graph-tracking-categoryTato stránka obsahuje značku <graph>.
Údržba:Stránky s vypnutými grafy(756 str.)graph-disabled-categoryTato stránka obsahuje značku <graph>, která dočasně není k dispozici (T334940).
Monitoring:Stránky používající kouzelné odkazy ISBN(8 093 str.)magiclink-tracking-isbnTato stránka používá kouzelné odkazy ISBN. Více informací k migraci najdete na mediawiki.org.
Monitoring:Stránky používající kouzelné odkazy RFC(25 str.)magiclink-tracking-rfcTato stránka používá kouzelné odkazy RFC. Více informací k migraci najdete na mediawiki.org.
Monitoring:Stránky používající kouzelné odkazy PMID(172 str.)magiclink-tracking-pmidTato stránka používá kouzelné odkazy PMID. Více informací k migraci najdete na mediawiki.org.