Soubor:Pre-ejaculation.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pre-ejaculation.jpg(384 × 512 pixelů, velikost souboru: 167 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: precum pre-ejaculation of male
Zdroj Vlastní dílo
Autor Souleaters

Licence

Creative Commons CC-Zero Tento soubor byl uvolněn pomocí Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, která toto dílo označila tímto dokumentem, dílo uvolnila do public domain tím, že se celosvětově vzdala všech autorských práv ke svému dílu včetně všech souvisejících a příbuzných zákonných práv, které k dílu má, v rozsahu umožněném zákonem. Můžete toto dílo rozmnožovat, upravovat, rozšiřovat či provozovat, i pro komerční účely, vše bez nutnosti žádat o svolení.

2257 Upozornění ohledně amerického zákona CPOEA
Toto dílo, vytvořené po 1. listopadu 1990 a zobrazující jednu nebo více skutečných lidských bytostí účastnících se sexuálně explicitního jednání, je ve Spojených státech vázáno požadavky zákona Child Protection and Obscenity Enforcement Act (18 U.S.C. 2257). Každý uživatel díla ve Spojených státech, který „zveřejňuje, rozmnožuje nebo znovu vydává“ toto dílo a současně se podle tohoto zákona kvalifikuje jako „druhotný tvůrce“, musí zdokumentovat věk a totožnost všech zobrazených účastníků, jinak se vystavuje trestu až pěti let odnětí svobody za každý prohřešek. Wikimedia Commons nemá povinnost tyto záznamy udržovat a nenese zodpovědnost za neobstarání záznamů uživateli obsahu.

Toto upozornění je pouze informativní, neuvedení tohoto upozornění nelze chápat jako známku neexistence zákonných povinností.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje
precum pre-ejaculation of male

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

erect human penis angličtina

circumcised penis angličtina

naked man angličtina

0.03333333333333333333 sekunda

800

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná25. 6. 2010, 06:34Náhled verze z 25. 6. 2010, 06:34384 × 512 (167 KB)Souleaters{{Information |Description={{en|1=precum pre-ejaculation of male}} |Source={{own}} |Author=Souleaters |Date= |Permission= |other_versions= }}

Tento soubor nepoužívá žádná stránka.

Metadata