Soubor:Miyuki.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(3 136 × 1 661 pixelů, velikost souboru: 650 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis
English: Imperial Japanese Navy destroyer Miyuki.
Datum
Zdroj Kure Maritime Museum, Japanese Naval Warship Photo Album: Destroyers, edited by Kazushige Todaka, p. 48.
Autor Shizuo Fukui
Svolení
(Užití tohoto souboru)
Public domain
Tato fotografie je v Japonsku volným dílem, protože její autorskoprávní ochrana na základě článku 23 z roku 1899 Autorského zákona Japonska (anglický překlad) a článku 2 of Doplňkových ustanovení Autorského zákona z roku 1970 expirovala. To platí v případě, kdy fotografie splňuje jednu z následujících podmínek:
  1. Byla publikována před 1. lednem 1957.
  2. Byla pořízena před 1. lednem 1947.
Také je volným dílem v USA, protože autorskoprávní ochrana v Japonsku expirovala v roce 1970 a nebyla obnovena uruguajskou vzájemnou dohodou.
Notes
Notes
Pro vkladatele: Prosíme, poskytněte zdroj a datum publikace.
  • Pokud byla fotografie publikována také v USA během 30 dní od publikace v Japonsku, může být stále pod autorskoprávní ochranou. Pokud autorskoprávní ochrana v USA neexpirovala, tento soubor bude smazán. Vizte Commons:Hirtle chart.
  • Tato šablona by neměla být použita pro věrnou fotografickou reprodukci výtvarného umění. Podle článku 23 bývalého Autorského zákona je ochrana takové fotografie konzistentní se samotným výtvarným dílem. Také vizte Commons:When to use the PD-Art tag.

العربية  čeština  Deutsch  English  español  français  italiano  日本語  한국어  македонски  Bahasa Melayu  português  русский  sicilianu  Tiếng Việt  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná25. 1. 2009, 15:46Náhled verze z 25. 1. 2009, 15:463 136 × 1 661 (650 KB)Cla68{{Information |Description={{en|1=Imperial Japanese Navy destroyer ''Miyuki''.}} |Source=Kure Maritime Museum, ''Japanese Naval Warship Photo Album: Destroyers'', edited by Kazushige Todaka, p. 48. |Author=Shizuo Fukui |Date=September 5, 1931. |Permissio

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata