Soubor:Male Couple With Child-02.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 024 × 719 pixelů, velikost souboru: 349 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis Gay Couple with Child
Datum
Zdroj ws'08 (3)
Autor Kurt Löwenstein Educational Center International Team from Germany
Svolení
(Užití tohoto souboru)
"We'll be producing fine quality digital photos on different queer-related topics that can be used to illustrate our publications - printed or web." Queereaster Media Working Group 2021
Deutsch: Das Foto wurde auf der Seminarwoche WinterSchool 2021 von der MediaWorkingGroup-Foto erstellt um frei verfügbare Bilder zur Illustration in Web- oder Printmedien zu haben und von Queereaster (KHLint) hochgeladen.

Licence

w:cs:Creative Commons
uveďte autora
Tento soubor podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora 2.0 Generic
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
Tento obrázek, který byl původně zveřejněn na Flickru, zkontroloval February 28, 2008 správce nebo kontrolor File Upload Bot (Magnus Manske) a potvrdil, že je na Flickru dostupný pod správnou licencí.
Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Nějaká hodnota bez položky na Wikidatech

autor (text): Kurt Löwenstein Educational Center International Team

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná28. 2. 2008, 05:25Náhled verze z 28. 2. 2008, 05:251 024 × 719 (349 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{Information |Description= |Source=[http://www.flickr.com/photos/83335209@N00/2178616532/ ws'08 (3)] |Date=January 02, 2008 at 16:33 |Author=[http://www.flickr.com/people/83335209@N00 Kurt Löwenstein Educational Center International Team] from Germany

Tento soubor nepoužívá žádná stránka.

Globální využití souboru

Metadata