Soubor:Furutaka and Kinugasa 1941.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(3 000 × 1 097 pixelů, velikost souboru: 242 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: Heavy cruiser Furutaka with heavy cruiser Kinugasa in background. According to installation of degaussing cables, three white stripes on forward funnel and two E7K2 on board this picture should be taken in early November 1941. Note the main gun fire command room and rangefinder room installed on the top of the bridge.
Čeština: Těžký křižník Furutaka s těžkým křižníkem Kinugasa v pozadí. Podle instalovaných demagnetizačních cívek (instalovány v druhé polovině září 1941), třech bílých pruhů na komíně (neseny mezi zářím a 15. listopadem 1941) a dvou hydroplánů E7K2 (nesenými opět od listopadu 1941) byla tato fotografie pořízena v první polovině listopadu 1941. Všimněte si otočné věže zaměřovače hlavní baterie a dálkoměru již instalované na vrcholku můstku a způsobu uložení hydroplánů: jeden je umístěn na katapultu, zatímco druhý na vozíku na zadní nástavbě.
Datum
Zdroj Imperial Japanese Navy via WIŚNIEWSKI, Piotr; BRZEZIŃSKI, Sławomir. Japoński ciężki krążownik Furutaka. Wyszków : BS, 2002. (Profile Morskie; sv. 46.) ISBN 83-87918-81-4
Autor Imperial Japanese Navy

Licence

Public domain
Tato fotografie je v Japonsku volným dílem, protože její autorskoprávní ochrana na základě článku 23 z roku 1899 Autorského zákona Japonska (anglický překlad) a článku 2 of Doplňkových ustanovení Autorského zákona z roku 1970 expirovala. To platí v případě, kdy fotografie splňuje jednu z následujících podmínek:
  1. Byla publikována před 1. lednem 1957.
  2. Byla pořízena před 1. lednem 1947.
Také je volným dílem v USA, protože autorskoprávní ochrana v Japonsku expirovala v roce 1970 a nebyla obnovena uruguajskou vzájemnou dohodou.
Notes
Notes
Pro vkladatele: Prosíme, poskytněte zdroj a datum publikace.
  • Pokud byla fotografie publikována také v USA během 30 dní od publikace v Japonsku, může být stále pod autorskoprávní ochranou. Pokud autorskoprávní ochrana v USA neexpirovala, tento soubor bude smazán. Vizte Commons:Hirtle chart.
  • Tato šablona by neměla být použita pro věrnou fotografickou reprodukci výtvarného umění. Podle článku 23 bývalého Autorského zákona je ochrana takové fotografie konzistentní se samotným výtvarným dílem. Také vizte Commons:When to use the PD-Art tag.

العربية  čeština  Deutsch  English  español  français  italiano  日本語  한국어  македонски  Bahasa Melayu  português  русский  sicilianu  Tiếng Việt  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná1. 7. 2011, 12:42Náhled verze z 1. 7. 2011, 12:423 000 × 1 097 (242 KB)Sceadugenga{{Information |Description= {{en|1=Heavy cruiser ''Furutaka'' with heavy cruiser ''Kinugasa'' in background. According to installation of degaussing cables, three white stripes on forward funnel and two E7K2 on board this picture should be taken in early

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata