Soubor:Ambersweet oranges.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 999 × 2 254 pixelů, velikost souboru: 1,41 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis
English: Ambersweet oranges, a new cold-resistant orange variety.
Français : Oranges de la variété Ambersweet, une variété tolérante au froid.
Español: Naranjas de la variedad ambersweet, una variedad tolerante al frío.
Datum
Zdroj
This image was released by the Agricultural Research Service, the research agency of the United States Department of Agriculture, with the ID k3644-12 (next).

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.


العربية | English | français | македонски | +/−

Autor
Svolení
(Užití tohoto souboru)
Public domain This image is in the public domain because it contains materials that originally came from the Agricultural Research Service, the research agency of the United States Department of Agriculture.

العربية  dansk  Deutsch  English  español  فارسی  français  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  português  sicilianu  Türkçe  Tiếng Việt  中文  +/−

Další verze

Featured obrázek

Wikimedia CommonsWikipedie

Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Nejlepší obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Wikipedie
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce tamilština (இன்றைய சிறப்புப் படம்), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek byl považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňoval tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje
Ambersweet oranges, a cold-resistant orange variety

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

2afadf9580c6b5e5b85a512e11465980d74e07cf

1 479 229 bajt

2 254 pixel

1 999 pixel

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná24. 5. 2005, 20:39Náhled verze z 24. 5. 2005, 20:391 999 × 2 254 (1,41 MB)ThokenAmbersweet oranges, a new cold-resistant orange variety. USDA photo. Image Number K3644-12. Source: http://www.ars.usda.gov/is/graphics/photos/k3644-12.html {{PD-USGov-USDA-ARS}} Category:Fruit and vegetable images

Tento soubor používají následující 2 stránky:

Globální využití souboru

Metadata