Seznam dílů seriálu Hunter × Hunter (2011)

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Toto je seznam dílů anime seriálu Hunter × Hunter. Tento seriál vyrobilo studio Madhouse, režíroval jej Hiroši Kódžina a byl vysílán původně na Nippon TV od 2. října 2011 do 23. září 2014.

Úvodní znělkou je skladba departure! od Masatoši Ona, která se ve dvou verzích v seriálu obměňuje (první verze v dílech 1–26, 50–75; druhá verze v dílech 27–49, 76–148). V seriálu se vystřídalo pět závěrečných znělek. První závěrečnou znělkou je v dílech 1–26 skladba Just Awake od skupiny Fear, and Loathing in Las Vegas, druhou je v dílech 27–58 skladba Hunting for your Dream od skupiny Galneryus, třetí je v dílech 59–75 skladba Reason od popového dua Juzu, kteří nazpívali i čtvrtou a pátou závěrečnou znělku. Ta čtvrtá se objevuje v dílech 76–98 a má název Nagareboši kirari (japonsky 流れ星キラリ, v překladu Zářící létavice), pátá má název Hjóri ittai (japonsky 表裏一体, v překladu Dvě strany jedné mince) a jako závěrečná znělka se objevuje od 99. dílu.

Seznam dílů[editovat | editovat zdroj]

Č. v seriáluPůvodní názevČeský názevPremiéra v Japonsku
1Tabidači to nakamatači
タビダチ × ト × ナカマタチ
Odplutí × A × Přátelé 2. října 2011
Dvanáctiletému Gonovi Freecssovi se po několikadenním úsilí podaří ulovit obří rybu, která si získala mezi obyvateli Velrybího ostrova pro svou neulovitelnost přezdívku Pán jezera. Právě ulovení této ryby bylo podmínkou pro to, aby teta Mito pustila malého Gona na hunterskou zkoušku, která tak poté, ač nerada, činí. Gon se loučí se svými blízkými a odplouvá z Velrybího ostrova. Na palubě lodi potkává Gon kapitána a varuje jej před blížící se strašlivou bouřkou, kterou dokáže poznat po čichu. Gon se nemýlí a během bouřky se ukazuje, že kapitán je jedním ze zkoušejících, kteří mají za úkol uchazeče prověřit a snížit jejich počet. Vzhledem k tomu, že mořská nemoc sklátí drtivou většinu uchazečů na palubě, zbývá kapitánovi prověřit kromě Gona jen dva uchazeče. Jedním z nich je Kurapika, který se touží stát hunterem, aby se mohl pomstít Přízračné skupině za vyvraždění svého klanu, a druhým je Leorio, který se touží stát hunterem proto, aby měl trvalý peněžní příjem. Právě kvůli rozdílným důvodům se rozhoří mezi Kurapikou a Leorio ostrý spor, jenž se oba aktéři rozhodnou vyřešit soubojem na palubě, ovšem jakmile jeden z námořníků přepadne během bouře přes palubu, Gon, Kurapika i Leorio se jej vydají zachránit. To se jim podaří, námořník jim poděkuje a mezi Kurapikou a Leoriem dojde k usmíření. Kapitán se poté rozhodne je zavézt k nejbližšímu přístavu konání zkoušky. 
2Šiken no šiken
シケン × ノ × シケン
Zkouška × A × Zkouška 9. října 2011
Gon, Kurapika a Leorio připlouvají do přístavu Dolle. Kapitán dá Gonovi radu, aby se vydal směrem k vysokému cedru na nedalekém kopci. Kurapika Gona poslechne, ovšem Leorio se rozhodne raději vydat autobusem. Poté co však Leorio zjistí, že autobus jede špatným směrem, vrátí se zpět za Gonem a Kurapikou. Trio pak spolu doputuje do opuštěného města, kde je přivítá zkoušející stařena se svým „vzrušujícím raz-dva kvízem”. Stařena položí hrdinům otázku, zda by zachránili syna, či dceru, kdyby se dostali do nepřátelského zajetí. Leoria tato otázka rozčílí a okamžitě namítá, že na takovou otázku neexistuje žádná správná odpověď. Rozhodne se stařeně ublížit, ale Kurapika jej zastaví. Až jim vyprší čas na zodpovězení otázky, stařena prohlásí, že je pustí dál, neboť jedinou správnou odpovědí bylo právě ticho. Hrdinové se poté dostanou k vysokému cedru, ovšem zjistí, že navigátor, který žije v chalupě u cedru s ženou a dvěma dětmi, byl napaden kouzelnou bytostí – kirikem. Leorio se rozhodne zraněného muže ošetřit a Kurapika s Gonem se vydávají za kirikem. Postupně však hrdinové zjistí, že kiriko umí měnit podobu na člověka, že celá navigátorova rodina jsou ve skutečnosti kirikové a že to vše byla jen nachystaná zkouška. Otec rodiny poté prohlásí, že všichni tři hrdinové zkouškou prošli a že s nimi poletí na místo konání zkoušky. 
3Raibaru ga sabaibaru
ライバル × ガ × サバイバル
Soupeři × Pro × Přežití 16. října 2011
S pomocí rodiny navigátorů se Gon a jeho přátelé dostávají do města Zaban, kde se má zkouška konat. Navigátorův syn je zavede do malé restaurace, kde řekne hlavnímu kuchaři heslo. Kuchař je odešle do zadního salonku a navigátorův syn se s nimi rozloučí. Následně se ukazuje, že celý salonek je ve skutečnosti výtahem, který vede až do podzemí. Tam se hrdinové setkávají s ostatními účastníky zkoušky a dostávají cedulky s identifikačními čísly. S hrdiny se touží okamžitě seznámit muž jménem Tonpa, který se zkoušky zúčastnil už třicetpětkrát a pokaždé neuspěl. Představí jim ostatní účastníky, zejména tajemného kouzelníka Hisoku, který se pokusil v předchozím ročníku zabít zkoušejícího a v tom současném – byť samotná zkouška ještě zahájena nebyla – stihl záhadným způsobem připravil o ruku mladíka, který do něj narazil ramenem a zapomněl se mu omluvit. Tonpa se poté rozhodne nabídnout hrdinům džus, do nějž je zamícháno projímadlo, ovšem hrdinové jeho lest poznají. Tonpa se pak okamžitě omlouvá. Zatím se chlapec jménem Killua dožaduje přídavku a říká, že na něj látky obsažené v džusu nepůsobí. Následně se všem účastníkům představuje zkoušející Satotz, který vyzve účastníky, aby jej následovali, čímž zahajuje první část zkoušky. 
4Kibó to jabó
キボウ × ト × ヤボウ
Naděje × A × Touha 23. října 2011
Ukazuje se, že trasa, kterou zkoušející Satotz chce s ostatními uběhnout, má délku několika desítek kilometrů, proto postupně velké množství účastníků odpadává vyčerpáním. Leorio se chce taky málem vzdát, ale Gon jej povzbudí k dalšímu výkonu. Během běhu se Gon blíže seznámí s Killuou, jenž je stejně starý jako on, a Kurapika se s Leoriem opět dá do řeči o konkrétnějších důvodech, proč se chtějí stát huntery. Kurapika prozradí, že Přízračná skupina vyvraždila jeho klan kvůli jejich zvláštním očím, které se zbaví do šarlatového odstínu, pokud daného člověka něco rozruší. Leorio přiznává, že se sice chce stát hunterem kvůli penězům, ale to proto, aby je použil na dobrou věc – léčil lidi bezplatně. Ovlivnila jej totiž smrt jeho přítele z dětství, který zemřel na nemoc, na jejíž léčbu neměla jeho rodina peníze. Když poté účastníci zkoušky vyběhnou na denní světlo, ocitnou se v Numerských mokřinách. Satotz je varuje, že bytosti, které zde žijí, často používají zákeřné způsoby, jak vylákat a sníst svou kořist. Jen co to dopoví, objeví se před účastníky zraněný muž, jenž tvrdí, že to on je jejich opravdový zkoušející a že Satotz je opice lidotvářná, která je chce dostat do pasti. Hisoka se rozhodne jak na Satotze, tak na zraněného muže hodit jednu ze svých karet; zraněného muže karta zabije a promění se zpět na opici, Satotz kartu chytí. Ukáže se tedy, že Satotz je opravdový zkoušející a opravdový hunter, který má pohotové reakce, ale Satotz poté varuje Hisoku, aby na něj už víckrát neútočil, jinak bude diskvalifikován. Satotz se s účastníky následně vydává na cestu přes mokřiny. 
5Hisoka wa hisoka
ヒソカ × ハ × ヒソカ
Hisoka × Je × Lstivý 30. října 2011
6Igai na kadai
イガイ × ナ × カダイ
Velmi × Překvapivá × Výzva 6. listopadu 2011
7Hikósen no kessen
ヒコウセン × ノ × ケッセン
Výzva × Na × Vzducholodi 13. listopadu 2011
8Kaikecu wa tasúkecu?
カイケツ × ハ × タスウケツ?
Rozhodnutí × Podle × Většiny? 20. listopadu 2011
9Šúdžin ni gojódžin
シュウジン × ニ × ゴヨウジン
Pozor × Na × Vězně 27. listopadu 2011
10Hikkake no kikkake
ヒッカケ × ノ × キッカケ
Finta × Za × Fintou 4. prosince 2011
11Gjanburu de toraburu
ギャンブル × デ × トラブル
Problémy × Se × Sázkami 11. prosince 2011
12Saigo no kakugo
サイゴ × ノ × カクゴ
Poslední × Zkouška × Přemýšlení 18. prosince 2011
13Gon jori no tajori
ゴンヨリ × ノ × タヨリ
Dopis × Od × Gona 25. prosince 2011
Na Velrybí ostrov přichází dopis od Gona, v němž Gon tetě Mito popisuje dění v předchozích dílech. Jde tedy o rekapitulaci dílů 1–12. 
14Tágetto ni hitto
ターゲット × ニ × ヒット
Zasáhni × Svůj × Cíl 8. ledna 2012
15Damašiai no toriai
ダマシアイ × ノ × トリアイ
Spousta × Zákeřných × Klamů 15. ledna 2012
16Haiboku to kucudžoku
ハイボク × ト × クツジョク
Porážka × A × Ostuda 22. ledna 2012
17Ana de wana
アナ × デ × ワナ
Past × V × Díře 29. ledna 2012
18Taisecu na mensecu
タイセツ × ナ × メンセツ
Přichází × Důležitý × Rozhovor 5. února 2012
19Katenai ga makenai
カテナイ × ガ × マケナイ
Nevyhrát × A × Neprohrát 12. února 2012
20Fukakai na tenkai
フカカイ × ナ × テンカイ
Matoucí × Sled × Událostí 19. února 2012
21Kjódai no mondai
キョウダイ × ノ × モンダイ
Problémy × S × Bratrem 4. března 2012
22Kiken na banken
キケン × ナ × バンケン
Nebezpečný × Hlídací × Pes 11. března 2012
23Ban'nin no sekinin
バンニン × ノ × セキニン
Povinnost × Osobního × Strážce 18. března 2012
24Zorudikku no kazoku
ゾルディック × ノ × カゾク
Velká × Rodina × Zoldycků 25. března 2012
25Mienai to aenai
ミエナイ × ト × アエナイ
Slepý × A × Nepohodlný 1. dubna 2012
26Arekara to sorekara
アレカラ × ト × ソレカラ
Co × Bylo × Potom 8. duben
Na Velrybí ostrov přichází druhý dopis od Gona, v němž Gon tetě Mito popisuje dění v předchozích dílech. Jde tedy o rekapitulaci dílů 13–25. 
Č. v seriáluPůvodní názevČeský názevPremiéra v Japonsku
27Tógidžó ni tódžó
トウギジョウ × ニ × トウジョウ
Příchod × Do × Arény 15. dubna 2012
28Nen to nen
ネン × ト × ネン
Nen × A × Nen 22. dubna 2012
29Kakusei to kanósei
カクセイ × ト × カノウセイ
Probuzení × A × Možnost 29. dubna 2012
30Gekitó to kattó
ゲキトウ × ト × カットウ
Zuřivost × A × Souboj 6. května 2012
31In'nen to šúnen
インネン × ト × シュウネン
Osud × A × Vytrvalost 13. května 2012
32Dokkiri na šóri
ドッキリ × ナ × ショウリ
Velmi × Nečekané × Vítězství 20. května 2012
33Keihaku na kjóhaku
ケイハク × ナ × キョウハク
Hloupá × Snaha × Zastrašit 27. května 2012
34Džicurjoku de secudžoku
ジツリョク × デ × セツジョク
Síla × Pro × Pomstu 3. června 2012
35Seikaku na gókaku
セイカク × ナ × ゴウカク
Opravdu × Velký × Úspěch 17. června 2012
36Ókina kari to čiisana keri
オオキナカリ × ト × チイサナケリ
Dluh × A × Kopanec 22. června 2012
Č. v seriáluPůvodní názevČeský názevPremiéra v Japonsku
37Džin to Gon
ジン × ト × ゴン
Ging × A × Gon 29. června 2012
38Ojadži no hendži
オヤジ × ノ × ヘンジ
Odpověď × Od × Táty 7. července 2012
39Negai to čikai
ネガイ × ト × チカイ
Přání × A × Přísaha 14. července 2012
40Nórjokuša wa kjórjokuša?
ノウリョクシャ × ハ × キョウリョクシャ?
Spolupráce × Mistrů × Nenu? 22. července 2012
41Gókecu no šúkecu
ゴウケツ × ノ × シュウケツ
Setkání × Velkých × Hrdinů 29. července 2012
42Mamoru to semeru
マモル × ト × セメル
Obrana × A × Útok 5. srpna 2012
43Šógeki no sangeki
ショウゲキ × ノ × サンゲキ
Nečekaná × Šokující × Tragédie 12. srpna 2012
44Gekisen no fukusen
ゲキセン × ノ × フクセン
Předzvěst × Lítého × Boje 19. srpna 2012
45Kósoku no jakusoku
コウソク × ト × ヤクソク
Rychlost × A × Slib 2. září 2012
46Oumono to macumono
オウモノ × ト × マツモノ
Pronásledování × A × Čekání 9. září 2012
47Seijaku to seijaku
セイヤク × ト × セイヤク
Omezení × A × Slib 16. září 2012
48Mekiki no kikime
メキキ × ノ × キキメ
Rada × Od × Znalce 23. září 2012
49Cuiseki de bunseki
ツイセキ × デ × ブンセキ
Sledování × A × Výslech 30. září 2012
50Nakama to katana
ナカマ × ト × カタナ
Přítel × A × Meč 7. října 2012
51Hidžó no sendžó
ヒジョウ × ノ × センジョウ
Krutost × Na × Bojišti 14. října 2012
52Šúgeki to šógeki
シュウゲキ × ト × ショウゲキ
Napadení × A × Otřes 21. října 2012
53Feiku de saiku
フェイク × デ × サイク
Podvod × Většího × Rozsahu 28. října 2012
54Uranai ga ataranai?
ウラナイ × ガ × アタラナイ?
Jsou × Věštby × Pravdivé? 4. listopadu 2012
55Nakama to ikasama
ナカマ × ト × イカサマ
Přátelé × A × Lži 11. listopadu 2012
56Saiai to saiaku
サイアイ × ト × サイアク
Milovaní × A × Nenávidění 18. listopadu 2012
57Sente to okite
センテ × ト × オキテ
Průlom × A × Zákon 2. prosince 2012
58Hikigiwa no hikigane
ヒキギワ × ノ × ヒキガネ
Čas × K × Odchodu 9. prosince 2012
Č. v seriáluPůvodní názevČeský názevPremiéra v Japonsku
59Seri to aseri
セリ × ト × アセリ
Nabídka × A × Netrpělivost 16. prosince 2012
60Kimari to hadžimari
キマリ × ト × ハジマリ
Pravidla × A × Začátek 23. prosince 2012
61Kan'jú to šin'jú
カンユウ × ト × シンユウ
Přijetí × A × Přítel 6. ledna 2013
62Gendžicu? To genseki
ゲンジツ? × ト × ゲンセキ
Skutečnost? × A × Pokárání 13. ledna 2013
63Šišó wa hidžó?
シショウ × ハ × ヒジョウ?
Učitelka × Je × Nemilosrdná? 20. ledna 2013
64Kjóka to kjókacu
キョウカ × ト × キョウカツ
Posilování × A × Vydírání 27. ledna 2013
65Džaken to džanken
ジャケン × ト × ジャンケン
Nemilosrdnost × A × Kámen-nůžky 3. února 2013
66Kórjaku to sakurjaku
コウリャク × ト × サクリャク
Plán × Na × Výhru 10. února 2013
67Džúgo to džúgo
15 × ト × 15
15 × A × 15 17. února 2013
68Kaizoku to suisoku
カイゾク × ト × スイソク
Piráti × A × Hádání 24. února 2013
69Taikecu de nekkecu
タイケツ × デ × ネッケツ
Zápas × A × Zapálenost 3. března 2013
70Kondžó to júdžó
コンジョウ × ト × ユウジョウ
Odvaha × A × Přátelství 10. března 2013
71Kakehiki to torihiki
カケヒキ × ト × トリヒキ
Vyjednávání × A × Obchod 17. března 2013
72Čeisu de čansu
チェイス × デ × チャンス
Hon × A × Šance 24. března 2013
73Kjóki to šóki
キョウキ × ト × ショウキ
Šílenství × A × Příčetnost 31. března 2013
74Šóša to haiša
ショウシャ × ト × ハイシャ
Vítěz × A × Poražený 7. dubna 2013
75Džin no tomo to šin no tomo
ジンノトモ × ト × シンノトモ
Praví × Gingovi × Přátelé 14. dubna 2013
Č. v seriáluPůvodní názevČeský názevPremiéra v Japonsku
76Saikai to rikai
サイカイ × ト × リカイ
Shledání × A × Porozumění 21. dubna 2013
77Fuan to šucugen
フアン × ト × シュツゲン
Úzkost × A × Výskyt 28. dubna 2013
78Kjúsoku na zóšoku
キュウソク × ナ × ゾウショク
Prudký × Početní × Nárůst 5. května 2013
79En-dží na En-dží-eru
NG × ナ × NGL
Světu × Uzavřené × NGL 12. května 2013
80Gokuaku to saiaku
ゴクアク × ト × サイアク
To × Největší × Zlo 19. května 2013
81Tatakai no kaiši
タタカイ × ノ × カイシ
Začátek × Napínavého × Boje 26. května 2013
82Kaito no surotto
カイト × ノ × スロット
Kite × A × Zbraně 2. června 2013
83Kanka šite šinka
カンカ × シテ × シンカ
Inspirace × Ke × Zdokonalení 9. června 2013
84Sadame no mezame
サダメ × ノ × メザメ
Zařízené × Probuzení × Chiméry 16. června 2013
85Hikari to kage
ヒカリ × ト × カゲ
Světlo × A × Stín 23. června 2013
86Čikai to saikai
チカイ × ト × サイカイ
Slib × A × Shledání 30. června 2013
87Kettó šite tósó
ケットウ × シテ × トウソウ
Souboj × A × Útěk 7. července 2013
88Džanken to džakuten
ジャンケン × ト × ジャクテン
Kámen-nůžky × A × Slabina 14. července 2013
89Jasašisa to cujosa
ヤサシサ × ト × ツヨサ
Vlídnost × A × Síla 21. července 2013
90Risoku to džubaku
リソク × ト × ジュバク
Zájem × A × Kletba 28. července 2013
91Kjóša to džakuša
キョウシャ × ト × ジャクシャ
Silný × A × Slabý 4. srpna 2013
92Hitocu no negai to futacu no čikai
ヒトツノネガイ × ト × フタツノチカイ
Sliby × A × Přání 11. srpna 2013
93Pámu to déto
パーム × ト × デート
Rande × S × Palm 18. srpna 2013
94Tomodači to tabidači
トモダチ × ト × タビダチ
Přátelé × A × Cesta 1. září 2013
95Urami to sugomi
ウラミ × ト × スゴミ
Nenávist × A × Pohrůžka 8. září 2013
96Muhó na hómu
ムホウ × ナ × ホーム
Země × Bez × Zákona 15. září 2013
97Gekitó de gekimecu
ゲキトウ × デ × ゲキメツ
Boj × A × Vyplenění 22. září 2013
98Sen'njú to senbecu
センニュウ × ト × センベツ
Proniknutí × A × Rozřazení 29. září 2013
99Konbinéšon to eborjúšon
コンビネーション × ト × エボリューション
Kombinace × A × Evoluce 9. října 2013
100Cuiseki niwa cuigeki
ツイセキ × ニハ × ツイゲキ
Stopování × A × Pronásledování 16. října 2013
101Ikarugo to ikazuči
イカルゴ × ト × イカズチ
Ikalgo × A × Hrom 23. října 2013
102Nórjoku to taikjoku
ノウリョク × ト × タイキョク
Síla × A × Počítadlo 30. října 2013
103Cumi to jomi
ツミ × ト × ヨミ
Hřích × A × Předvídání 6. listopadu 2013
104Majoi to tomadoi
マヨイ × ト × トマドイ
Nerozhodnost × A × Zmatenost 13. listopadu 2013
105Kakugo to kakusei
カクゴ × ト × カクセイ
Řešení × A × Probuzení 20. listopadu 2013
106Nov to Morau
ノヴ × ト × モラウ
Knov × A × Morel 27. listopadu 2013
107Ritán to ritaia
リターン × ト × リタイア
Příchod × A × Odchod 4. prosince 2013
108Komugi no gungi
コムギ × ノ × グンギ
Gungi × Hrající × Komugi 11. prosince 2013
109Kóšin kaiši de kódó kaiši
コウシンカイシ × デ × コウドウカイシ
Příchod × A × Útok 18. prosince 2013
110Konwaku to omowaku
コンワク × ト × オモワク
Zmatek × A × Očekávání 25. prosince 2013
111Tocunjú šite šin'njú
トツニュウ × シテ × シンニュウ
Honba × A × Vniknutí 8. ledna 2014
112Kaibucu to kaibucu
カイブツ × ト × カイブツ
Příšera × A × Příšera 15. ledna 2014
113Muši dakedo kaši
ムシ × ダケド × カシ
Nesplacený × Dluh × Hmyzu 22. ledna 2014
114Bundan to gosan
ブンダン × ト × ゴサン
Rozdělení × A × Neodhadnutí 29. ledna 2014
115Gimu to gimon
ギム × ト × ギモン
Povinnost × A × Otázka 5. února 2014
116Fukušú to šúfuku
フクシュウ × ト × シュウフク
Msta × A × Zotavení 12. února 2014
117Budžoku niwa secudžoku
ブジョク × ニハ × セツジョク
Pomsta × Za × Urážku 19. února 2014
118Icuwari no ikari
イツワリ × ノ × イカリ
Jen × Předstíraný × Vztek 26. února 2014
119Cujo ika jowa ika
ツヨ × イカ × ヨワ × イカ
Silný × Nebo × Slabý 5. března 2014
120Nisemono to honmono
ニセモノ × ト × ホンモノ
Falešný × A × Opravdový 12. března 2014
121Haiboku to menboku
ハイボク × ト × メンボク
Porážka × A × Tvář 19. března 2014
122Tatemae to namae
タテマエ × ト × ナマエ
Postoj × A × Jméno 26. března 2014
123Mukade to omoide
ムカデ × ト × オモイデ
Stonožka × A × Vzpomínky 2. dubna 2014
124Kekkai to kakusei
ケッカイ × ト × カクセイ
Překážka × A × Probuzení 9. dubna 2014
125Bu no cujomi to bu no kiwami
ブノツヨミ × ト × ブノキワミ
Velká × Nezměrná × Síla 16. dubna 2014
126Zero to Rózu
ゼロ × ト × ローズ
Nula × A × Růže 23. dubna 2014
127Tekii to kecui
テキイ × ト × ケツイ
Nepřátelství × A × Rozhodnutí 30. dubna 2014
128Mudžó no jorokobi to mušó no ai
ムジョウノヨロコビ × ト × ムショウノアイ
Pomíjivá × Radost × Láska 7. května 2014
129Hjóteki to mokuteki
ヒョウテキ × ト × モクテキ
Nepřítel × A × Cíl 14. května 2014
130Mahó de zecubó
マホウ × デ × ゼツボウ
Magie × A × Zoufalství 21. května 2014
131Ikari to hikari
イカリ × ト × ヒカリ
Vztek × A × Světlo 28. května 2014
132Senkó to hacudó
センコウ × ト × ハツドウ
Výběr × A × Výzva 4. června 2014
133Seizon no kigen
セイゾン × ノ × キゲン
Doba × Pro × Přežití 11. června 2014
134Hitokoto wa sonohito
ヒトコト × ハ × ソノヒト
Slovo × Je × Ona 18. června 2014
135Konohi to konošunkan
コノヒ×ト×コノシュンカン
Tento × Moment × Člověk 25. června 2014
136Kikjó to honmjó
キキョウ × ト × ホンミョウ
Pravé × Jméno × Návrat 2. července 2014
Č. v seriáluPůvodní názevČeský názevPremiéra v Japonsku
137Džúnišin de giron
ジュウニシン × デ × ギロン
Zvěrokruh × A × Debata 9. července 2014
138Onedari to onegai
オネダリ × ト × オネガイ
Žádost × A × Prosba 16. července 2014
139Aruka to Nanika
アルカ × ト × ナニカ
Alluka × A × Cosi 23. července 2014
140Sansen to kaisen
サンセン × ト× カイセン
Vypuknutí × Války × Účast 30. července 2014
141Tedžinaši to hicudži
テジナシ × ト × ヒツジ
Kouzelník × A × Ovce 6. srpna 2014
142Hari to kari
ハリ × ト × カリ
Jehly × A × Lov 13. srpna 2014
143Cumi to cume
ツミ × ト × ツメ
Hřích × A × Dráp 20. srpna 2014
144Kessai to kassai
ケッサイ × ト × カッサイ
Svolení × A × Potlesk 27. srpna 2014
145Kanpai to saikai
カンパイ × ト × サイカイ
Porážka × A × Shledání 1. září 2014
146Kaičó to hóšucu
カイチョウ × ト × ホウシュツ
Předseda × A × Uvolnění 8. září 2014
147Sukui to mirai
スクイ × ト × ミライ
Pomoc × A × Budoucnost 15. září 2014
148Koremade to korekara
コレマデ × ト × コレカラ
Dosud × A × Odsud 22. září 2014