SC&C Partner

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
SC&C Partner, spol. s r.o.
Základní údaje
Právní formaspolečnost s ručením omezeným
Datum založení24. září 1997
SídloV Újezdech 7 621 00 Brno, Česko
Adresa sídlaV Újezdech 569/7, Brno, 621 00, Česko
Souřadnice sídla
Identifikátory
Oficiální webhttp://www.scacp.cz/
IČO25501984
Některá data mohou pocházet z datové položky.

SC&C Partner, spol. s r.o. je česká vzdělávací a poradenská firma. Začátky společnosti SC&C Partner, spol. s r.o. sahají do roku 1997, kdy byla součástí pražské firmy SC&C zabývající se sociologickým a marketingovým průzkumem. Zkratka SC&C vznikla z názvu Statistical Consulting and Computing. V roce 2005 se společnost od firemní matky osamostatnila a vznikla firma SC&C Partner. Nejprve klientům byla nabízena statistická analýza dat v oblasti kvality, produktivity, marketingových, sociologických a psychologických výzkumů.

Když se Vilém Patloka potkal s Martinem O'Malleym, který byl v té době jedním z prvních, kteří v Česku drželi titul Master Black Belt, byla zahrnuta do služeb metodika Lean Six Sigma a Lean design. V roce 2008 se společnost zaměřila na inovace a posílila tým odborníků se zaměřením na řízení a podporu vývojových a výrobních činností mezinárodních společností.

Společnost klade velký důraz na vysokou kvalifikaci odborníků, kteří jsou experty na metodiku a zároveň mají bohaté zkušenosti z vysokých manažerských postů nadnárodních firem. Unikátně spojuje znalosti z technických, ekonomických a humanitních oborů. Nabízí kompletní služby, které zvýší efektivitu, kvalitu a návratnost vynaložené práce a investic. Jako jedna z mála konzultačních firem využívá originální materiály přímo od tvůrců, které zaručují správnou interpretaci a aplikaci užívaných metod

Metodologie[editovat | editovat zdroj]

Školení na míru[editovat | editovat zdroj]