Mitch Hewer

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Mitch Hewer
Mitch Hewer v roce 2007
Mitch Hewer v roce 2007
Rodné jménoMitchell Scott Hewer
Narození1. července 1989 (34 let)
Spojené království Bristol, Spojené království
Alma materBristolská univerzita
South Gloucestershire and Stroud College
Aktivní rokyod roku 2007
Významné roleMaxxie Oliver v seriálu Skins
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Mitchell Scott „Mitch“ Hewer (* 1. července 1989, Bristol, Spojené království) je britský herec. Jeho nejznámější rolí je Maxxie Oliver v dramatickém televizním seriálu Skins. Také si v seriálu Britannia High zahrál roli všestranně talentovaného Dannyho Millera. Na konci druhé série Skins byl spolu s ostatními hlavními herci vyměněn a jeho působení v seriálu tudíž skončilo.

Životopis[editovat | editovat zdroj]

Narodil se v Bristolu a zde navštěvoval South West Academy of Dramatic Arts. Objevil se ve videoklipu Lisy Morgan s názvem „The Club“.

Kariéra[editovat | editovat zdroj]

V roce 2007 byl obsazen do role homosexuálního Maxxieho Olivera do dramatického seriálu Skins. Ve stejném roce se objevil na březnové a říjnové obálce gay lifestylového magazínu Attitude, když magazín dělal speciál „gayů v televizi“, který obsahoval postavy ze seriálů Skins, Hollyoaks, Coronation Street a Shameless. Také se v červnu 2008 objevil nahý na obálce časopisu Cosmopolitan kvůli pomoci výzkumu léčby rakoviny varlat.

Objevil se v hudebním dramatickém seriálu Britannia High v roli Dannyho Millera a nazpíval zde i několik písní na soundtrack. Také jsme ho mohli vidět v populárních pořadech Xtra Factor, This Morning, Richard and Judy's New Position a v komediálním pořadu BBC, Never Mind the Buzzcocks.

V prosinci 2009 účinkoval v muzikálu Never Forget, založeném na písních chlapecké skupiny Take That. Hrál roli striptéra Dirty Harryho, po boku Michelle Collins. Muzikál se hrál v Fairfield Halls v Londýně.

V roce 2014 se objevil v roli Bena ve snímku Nightlight a dále jako Steven Stevens v Behaving Badly, filmové adaptaci novely Rica Browdeho, While I'm Dead Feed the Dog.

Filmografie[editovat | editovat zdroj]

Rok Název Role Poznámky
2007 Skins Maxxie Oliver Televizní seriál (19 epizod)
2008 Britannia High Danny Miller Televizní seriál (9 epizod)
2014 Behaving Badly Steven Stevens
2015 Nightlight Ben

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Mitch Hewer na anglické Wikipedii.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]