Diskuse s wikipedistou:Tlampač univerzál

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Toмa646 (poslat mi mail | diskuse) 16. 10. 2014, 14:21 (UTC)

Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení.--Yopie (diskuse) 19. 10. 2014, 21:09 (UTC)

Dobrý den, kolego Tlampači univerzále, v této editaci jste uvedl zdroj informace do shrnutí editace, je však zapotřebí zdroj uvést formou řádkové reference také přímo v článku. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 19. 10. 2014, 21:13 (UTC)
  • Dobrý den, obávám se, že nechápete naše pravidla. U všech článků o žijících osobách MUSÍ být V članku informace ozdrojovány, zejména ty negativní a žalovatelné. Pokud to tak není, je to považováno za vandalizmus a budete zablokován. Pokud této informaci nerozumíte, mohu se s Vámi o tom dál bavit, ale přestaňte poškozovat wikipedii a škodit článkům o žijících osobách.--Yopie (diskuse) 19. 10. 2014, 21:25 (UTC)

Dominik Duka[editovat zdroj]

Dobrý večer, děkuji Vám i druhému editorovi za editaci článku Dominik Duka, nicméně se o obsahu článku prosím domluvte v diskusi příslušného hesla. To, co se právě u hesla děje je revertační válka, která zde nemá mít místo. Současně bych vás oba chtěl upozornit, že se v jejím rámci přibližujete porušení pravidla třech revertů, po jehož překročení by Vám mohl hrozit blok. Chci vás oba tedy poprosit, vyříkejte si to věcně v diskusi článku a zkuste najít společně řeč, co na editacích vadí místo revertování. Díky moc za pochopení a jsem s pozdravem --Chmee2 (diskuse) 19. 10. 2014, 21:27 (UTC)