Diskuse s wikipedistou:Packare

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 23. 8. 2011, 09:59 (UTC)


Berkové z Dubé[editovat zdroj]

Zdravím Vás a prosím, dodejte do Vámi vytvořených hesel zdroje a přes kategorie i navaznost i na celý rod. Mám obavu, abychom nevytvořili duplicitní hesla. Moc děkuji.--Zákupák 18. 11. 2011, 02:01 (UTC)

Totéž platí o Vámi vytvořeném hesle Čeňka z Vartenberka. Pokud by byl problém s šablonou zdrojů, napište to volnými slovy do diskuze hesla.---Zákupák 18. 11. 2011, 02:18 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Vavřince (Malá Strana, Petřínské sady), který již kolega Addvisor přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (mezitím však byl odkaz vyřazen, neboť po týdnu se odkazy vyřazují). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 27. 5. 2013, 03:09 (UTC)

Habsburkové - čeští princové[editovat zdroj]

Dobrý den, když už jste začal doplňovat tuto kategorii: byly též princové uherští a chorvatští. S pozdravem Jecko700 (diskuse) 11. 6. 2014, 06:25 (UTC)

Pražský hejtman[editovat zdroj]

Ahoj, v hesle Primátor hlavního města Prahy jsi uvedl, že primátor je zároveň „hejtmanem kraje“. Existuje zdroj, že lze takto pražského primátora nazývat? Jde mi o ten termín. Rozumím tomu konstruktu – primátor stojí v čele kraje (jako hejtmani). Nevím jak je to legislativně ošetřeno, ale myslím, že bude platit věta z hesla Krajský hejtman: „V čele čtrnáctého kraje v České republice, hlavního města Prahy, stojí primátor,“ tedy nikoli hejtman. V tom případě by mělo dojít k reformulaci článku. Zdraví--Kacir 5. 12. 2014, 20:07 (CET)Odpovědět

Zdravím. Informaci jsem převzal z oficiálních webových stránek Prahy, viz zde. --Packare (diskuse) 6. 12. 2014, 21:07 (CET)Odpovědět
OK. Držel bych se tedy zákona § 72, odst. h) vykonává funkci hejtmana kraje, pokud zákon nestanoví jinak, s tím, jak jsem psal výše, že tuto funkci „vykonává“ jako primátor; označení nejvyšší hejtman bude zřejmě historické. Díky.--Kacir 6. 12. 2014, 21:36 (CET)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Učeň[editovat zdroj]

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět