Diskuse s wikipedistou:Mikjan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

Dragonlance[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dragonlance. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina (diskuse) 21. 4. 2012, 19:09 (UTC)

uveďte prosím konkrétně, co vám vadí na mé stránce, pak ji edituji--Mikjan (diskuse) 21. 4. 2012

Inline interwiki[editovat zdroj]

Dobrý den. Řádkové odkazy na články v jiné jazykové verzi Wikipedie nepoužíváme, pokud to není nezbytně nutné (např. článek, který ještě na české wikipedii nebyl vytvořen, ale jeho vytvoření je požadováno). Viz Nápověda:Mezijazykové odkazy. --YjM:Yolanda(d|p) 9. 5. 2012, 12:50 (UTC)

Podezření na copyvia[editovat zdroj]

Vaše příspěvky Subversion (Stargate Universe), Pain (Stargate Universe), Human, Lost (Stargate Universe), Faith, Divided, Space (Stargate Universe) a Justice (Stargate Universe) se velmi podobají textu z této webové stránky http://sg-portal.eu/stranka.php?mn_page=14. Proto jsem je zakryl šablonou Copyvio, pokud jste autorem textu na zmiňovaných stránkách, prosím doložte to, jinak budeme muset text z wikipedie odstranit, nejlepší by bylo, kdybyste text přeformuloval vlastními slovy a zbylé verze pak zakryjeme. --Mates245 (diskuse) 14. 6. 2012, 16:38 (UTC)

Odpověď máte u mě v diskusi. Prosím neodebírejte šablony do vyřešení. Děkuji --Mates245 (diskuse) 14. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Subpahýly[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Lost (Stargate Universe). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Human. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Pain (Stargate Universe). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Subversion (Stargate Universe). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Justice (Stargate Universe). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Nevkládejte prosím opětovně text, ke kterému nemáte autorská práva. --Faigl.ladislav slovačiny 21. 6. 2012, 17:36 (UTC)

Stargate "cokoliv" – editace stránky Vzduch (Hvězdná brána: Hluboký vesmír)[editovat zdroj]

Dobrý den. Chtěl bych s Vámi probrat tuto editaci. Nevím, odkud informace čerpáte, ale domnívám se, že Váš předpoklad je nesprávný. Epizoda seriálu Stargate Atlantis Nepřítel před branami nemá žádnou dějovou spojitost s epizodou seriálu Stargate Universe Vzduch, proto není jejím předchůdcem v chronologii epizod. S pozdravem --YjM | dp 14. 12. 2012, 23:42 (UTC)

Epizoda Nepřítel před branami sice nemá „dějovou“ spojitost se „Vzduchem“, ale v chronologii jdou tyto epizody za sebou, Hvězdná brána: Atlantida končí ještě před začátkem Hvězdné brány: Hluboký vesmír, dokládá to i pořadí vysílání těchto pořadů v televizi Mikjan (diskuse) 15. 12. 2012, 08:46 (UTC)

WikiProjekt Televize[editovat zdroj]

Dobrý den, sleduji Váš zájem o televizní seriály (i filmy), a proto bych si dovolil Vám nabídnout účast na WikiProjektu Televize, jehož snahou je přispět ke zvýšení kvality informací o televizní produkci na české Wikipedii. --Bazi (diskuse) 22. 6. 2014, 10:49 (UTC)

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět