Diskuse s wikipedistou:Matejpavel1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Svenkaj v tématu „Slovanská epopej

--Petr Losert 6. 3. 2010, 14:40 (UTC)

Jan Bedřich z Valdštejna[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Jan Bedřich z Valdštejna. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 7. 3. 2010, 07:43 (UTC)

Shrnování editací[editovat zdroj]

Prosím zhrnujte své editace DĚKUJI S pozdravem --K123456 7. 3. 2010, 10:00 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

DObrý den, prosím přidávejte ke svým článkům tzv. interwiki, tedy odkazy na cizojazyčné verze wikipedie. Návod je zde - Nápověda:Mezijazykové odkazy. Funguje to v podstatě tak, že se podíváte na anglickou nebo jinou cizojazyčnou wikipedii, která je vám blízká (ale anglická má nejvíc článků, je zde tedy největší šance že se trefíte) a najdete článek, který zrovna píšete (v tom vám mohou pomoci jiné články na české wiki, třeba seznam pražských biskupů a arcibiskupů v případě Valdštejna a zde vlevo dole zvolíte třeba english nebo deutsch a najdete si příslušného arcibiskupa, kterého poté rozkliknete), zkopírujete název článku a vložíte ho do svého článku úplně nakonec ve tvaru [[zkratka cizojazyčné wiki:název článku v onom jazyce]]. Stačí přidat jednu, ostatní dodá bot. Vypadá to asi takto na vašem Valdštejnovi, všimněte si horní části změn dole přidání interwiki na německou wikipedii. S pozdravy --Silesianus 7. 3. 2010, 09:32 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kartuziánský řád, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mercy 4. 5. 2010, 11:08 (UTC)

Slovanská epopej[editovat zdroj]

Dobrý den, můžete při doplňování článku uvádět do referencí zdroj, odkud informace pochází? Informace vypadají vcelku věrohodně, ale bez zdroje nemají moc hodnoty. (A zvláště o Epopeji se objevuje též řada ne zcela pravdivých pověstí.) Zdraví --Svenkaj (diskuse) 26. 3. 2018, 18:03 (CEST)Odpovědět