Diskuse s wikipedistou:Lukas.vitek.en

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, je mi jasné, že jste tu nový/nová a pravděpodobně jste nečetl Wikipedie:Uživatelské jméno, ale v souvislosti s doménou nejvyššího řádu ve Vašem uživatelském jméně jsem musel tento účet zablokovat na neurčito, máte zatím jen pět editací - dá se to jednoduše vyřešit opuštěním tohoto a založením nového účtu. Druhý způsob je přejmenování, na což ale bude třeba někoho z byrokratů jak je popsáno v Wikipedie:Změna uživatelského jména. Pokud by jste si s tím nevěděl rady, vyřídím to s byrokraty za Vás, sem jen napište jaký nick by se Vám hodil/líbil. Díky za pochopení--Horst (diskuse) 2. 10. 2014, 15:28 (UTC)

To Horst: Dobrý den, odepisoval jsem na vaši zprávu, ale zatím se nic nestalo. Nemohu kontaktovat další uživatele jelikož mám absolutně zablokovaný účet, proto vás žádám o odblokování pro změnu nicku nebo přímo o jeho změnu na nick "Kamny". Díky za pomoc! Kamny 7. 10. 2014, 13:11 (UTC)

Hned to zařídím, nikde tady jsem Vaši reakci nenašel a pokud to bylo mailem asi mi to pravděpodobně hodil do spamu.--Horst (diskuse) 7. 10. 2014, 13:16 (UTC)
Odblokoval jsem, jelikož uváděný důvod je mylný - .en není doménou. O případné přejmenování prosím zažádejte na meta:Steward_requests/Username_changes#Requests. JAn (diskuse) 7. 10. 2014, 19:45 (UTC)
Díky kolegovi za odblokování, moje hloupá chyba, omluvu jsem Vám posílal mailem ale raději i tady: omlouvám se, že jsem Vám to tady zkomplikoval.--Horst (diskuse) 7. 10. 2014, 22:15 (UTC)
V poho. Hlavně, že můžu zase pracovat. Lukas 8. 10. 2014, 13:09 (UTC)