Diskuse s wikipedistou:Lord Tomáš

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Lord Tomáš v tématu „Járnsaxa

Děkuji Vám za první informace v článku Pipeta. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Adamcervenka 2. 11. 2008, 12:06 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pieter Dirkszoon Keyser. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Zik 17. 12. 2008, 15:46 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Frederick de Houtman[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Frederick de Houtman. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 17. 12. 2008, 16:07 (UTC)

Tomáš Krýza[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Tomáš Krýza. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Podzemnik 23. 12. 2008, 14:56 (UTC)

Ohniště[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ohniště. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 17. 2. 2009, 17:15 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Chryzantéma. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Horst 26. 3. 2009, 19:19 (UTC)

Mezijazykové odkazy[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Tchoř 8. 5. 2009, 09:25 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Azara. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 28. 9. 2010, 14:40 (UTC)

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Gumruch 21. 10. 2010, 03:07 (UTC)

Pád Pompejí[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Pád Pompejí. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Ragimiri 21. 10. 2010, 20:04 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Ussel. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 14. 1. 2011, 20:05 (UTC)

Irští bohové[editovat zdroj]

Dobrý den, když vytvoříte článek o nějakém bohu, který není v této šabloně, doplňte ho tam prosím. Tak, jako jsem to udělal nyní dvakrát já. Děkuji. --Adam Zábranský 27. 1. 2011, 18:12 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Prahy. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 22:48 (UTC)

Báje o Faethóntovi[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Báje o Faethóntovi. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 19. 3. 2011, 09:46 (UTC)

Nováček[editovat zdroj]

Rád bych Vám udělil toto vyznamenání za věrnost wikipedii, klasická kritéria jste již splnil. Myslím, že za snahu zakládat nové články si jej určitě zasloužíte. Můžete si ho dát na svou stránku. Se srdečným pozdravem --Beregund 9. 6. 2011, 15:32 (UTC)

Pahýl Tkadlec[editovat zdroj]

Tomáši, jak se zdá, jsi autorem toho pahýlu, který má myslím několik základních nedostatků. Např. chybí údaje o zdrojích a obsahuje různé bludy (v roce 2015 má ve světě nejméně sto tisíc lidí tkalcovství jako hlavní povolání a dokonce i v Česku je tkadlec stále ještě úředně uznávaný učební obor, atd atd). Až budu mít čas, dovolím si ten článek trochu upravit. Jestli máš nějaké námitky, dej mně prosím tě vědět. Zdraví --Ryj (diskuse) 16. 10. 2015, 12:31 (CEST)Odpovědět

Budu rád, když pahýl vylepšíte. Jistě nedostatky (slovo bludy mi nepřijde vhodné, zejména když se jedná spíše o nejasnou informaci) článek určitě má a pokud máte relevantní zdroje ze kterých čerpat, tak se do toho pusťte. Článek jsem psal s tím, že se bude dále upravovat a rozvíjet, stejně jako celá wikipedie. Pokud bych měl námitky k výsledné podobě článku, tak je případně pak uvedu.Lord Tomáš (diskuse) 17. 10. 2015, 00:58 (CEST)Odpovědět

Máš pravdu, to označení bludy je přehnané, já jsem asi příliš kritický, protože mám k tomuto tématu dost blízký vztah. Doufám, že tě to neuráží, když ti tykám a myslím, že bys mně měl taky tykat i když jsem o nějaký ten pátek starší. Moje verze článku by neměla být jeho výsledná podoba, je tam ještě celá hromádka chyb a nepřesností. Byl bych rád, kdyby je někdo vymýtil, ale zatím se už devět let na Wikipedii nenašel žádný korektor obsahu mých článků, i když mně někdy unikly (v detailech) skutečné bludy.
Vidím, že i jiné tvoje příspěvky uživatelé kritizovali. Doufám ale, že se nenecháš odradit od další činnosti a přeju ti k tomu hodně úspěchů. --Ryj (diskuse) 21. 10. 2015, 13:30 (CEST)Odpovědět

Dobře, v případě blízkého vztahu k tématu to chápu. Můžeme si tedy tykat, to mi také nevadí. Na tvé předělání článku jsem koukal a musím uznat, že to je velmi pěkně a obsáhle napsané (k tématu nemám znalosti a ani literaturu, abych v tom dokázal najít nějaké chyby, takže z tohoto hlediska ho posoudit nemohu), takže mám radost, neboť článek jsem zakládal s tím, aby se právě takhle pěkně rozvinul. Jj kritizovali, ale konstruktivní kritika a případně jejich vylepšení je dobrá věc. Navíc já většinou zakládám pahýly s tím, že dám čtenářům alespoň základní povědomí o pojmu a pokud pak někdo chce, což se naštěstí dost stává, tak můj pahýl vylepší a to jsem pak rád... Díky, to rozhodně nenechám, i když kvůli škole a jiným koníčkům na Wikipedii nemám tolik času a navíc už se téměř nesetkávám s tím, jak tomu bylo, když jsem na Wikipedii začínal (už jsem na wikipedii skoro 7 let) že na Wikipedii chybí článek na téma, na které by podle mě na ní měl být. Lord Tomáš (diskuse) 28. 10. 2015, 10:40 (CET)Odpovědět

Járnsaxa[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Járnsaxa. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 10. 3. 2016, 18:53 (CEST)Odpovědět


Článek jsem založil již v roce 2011 a přibližně 5 let na Wikipedii existoval zcela bez potíží, přiznám se proto, že Váš přístup se mi nelíbí (správnější než navrhnout článek na smazání by bylo jeho doplnění ne?) , domnívám se, že zmíněných několik vět o této poměrně málo známé mytologické postavě je pro základní znalost o tomto pojmu dostačujících. Nicméně jsem na Wikipedii proto, abych tvořil a ne se s někým dohadoval a proto, pokud si trváte na svém, tak článek rozšířím do podoby, která Vám bude připadat přiměřená. (Lord Tomáš (diskuse) 10. 3. 2016, 21:18 (CET))Odpovědět

Pouze na vysvětlenou, nejde o úplně klasický případ výzvy k rozšíření subpahýlu, přímo o Váš článek Nadvšenci až tak úplně nešlo (srov. zde). Rozšíření by jistě bylo vhodné, ale to jen abyste věděl, na čem přesně jste, pokud byste se s ním ještě někdy setkal. Zdravím, --Valdemar (diskuse) 10. 3. 2016, 21:24 (CET)Odpovědět

Děkuji za informaci. Přiznám se, že takovéhle zahlcení článků informacemi, že to je subpahýl jsem ještě neviděl.... (Lord Tomáš (diskuse) 10. 3. 2016, 21:32 (CET))Odpovědět

Trúd[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Trúd. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 10. 3. 2016, 20:30 (CEST)Odpovědět

Článek byl rozšířen a smazání pro přílišnou krátkost by mu tak již hrozit nemělo. S pozdravem --10. 3. 2016, 21:03 (CET), Utar (diskuse)

Děkuji za rozšíření článku. (Lord Tomáš (diskuse) 10. 3. 2016, 21:14 (CET))Odpovědět