Diskuse s wikipedistou:Kenad

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Chlebashořčicí v tématu „Jelen Wapiti

Kleštík zhoubný či nezhoubný? ;))[editovat zdroj]

prosím vás, postarejte se o stránku Kleštík zhoubný. můžeme s tím prakticky udělat tři věci:

  • pokud to není synonymum, odstranme sablonu "sloucit" a upravme podle spravne taxonomie
  • pokud to je synonymum, vytvorme misto strany pouhe presmerování na stránku Kleštík včelí
  • pokud vubec nic jako Kleštík zhoubný neexistuje, muzeme tam vlozit sablonu "smazat".

děkuji za vaší práci, --Vojtech.dostal 8. 10. 2009, 12:18 (UTC)


Ahoj Kenade - dal jsem na stránce Kleštík včelí do souladu názvosloví varro/á/ó/zy s takto pojmenovaným článkem na Wikipedii. Nechci v tuhle chvíli řešit, co je správné, to je jistě téměř nekonečná diskuse. Jde o to, aby v rámci jedné encyklopedie byl používán pro jednu věc jeden termín. Pokud tedy po diskusi na varroáza došli kolegové ke shodě na varroáza namísto varroóza, mělo by toto být platné i pro další články užívající tento termín... Mělo-li by dojít ke změně, tak pak ve všech článcích na Wikipedii zaráz. Pokud bys k tomu směřoval, navrhuji pokračovat v diskusi na stránce Diskuse:Varroáza neb už tam pár argumentů je, tak ať se diskuse netříští...--Jadol 17. 10. 2009, 19:52 (UTC)

Řazení svatých[editovat zdroj]

Podle křestního jména se řadí, ale pouze v kategoriích Svatí, Blahoslavení a kategoriích jim podřazených... --Cinik 6. 12. 2009, 03:50 (UTC)

Kolego! Boromejský není příjmení, nemůžete podle něho řadit! --Cinik 6. 12. 2009, 08:43 (UTC)
Byl synem hraběte Gilberta Borromeo, jak stojí v článku… --Kenad 6. 12. 2009, 08:51 (UTC)

Infoboxy světců[editovat zdroj]

Dobrý den, omlouvám se, že to píšu sem, ale několikrát jsem to už dával do shrnutí. "Zakladatel řádu" není titul, nepište to tedy prosím v infoboxu do položky pro tituly. Díky a přeji příjemný den. --bab_dz 19. 12. 2009, 12:38 (UTC)

Virózy včel[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste ve článku Virózy včel použil nadpis první úrovně. Podívejte se prosím na Wikipedie:Vzhled_a_styl#Nadpisy. Nadpisy s jedním rovnítkem vytvoří html značku <h1> a ta by měla být použita pouze jednou na stránce a na wiki je použita pro název článku. Přeji vše nejlepší do nového roku. --Birnak 31. 12. 2009, 14:09 (UTC)

Mira/Myra[editovat zdroj]

Nevím odkud čerpáte, mně známé zdroje mluví většinou o Myře, Mikuláš rozhodně nebyl z dvojhvězdy v souhvězdí Velryby. Proto jsem editaci vrátil. --Puppenbenutzer 5. 1. 2010, 12:07 (UTC)

Dobrý den, vidím, že se zajímáte o včelařství. Jestli máte chuť, můžete s námi spravovat, tento portál. Kdyby jste nechtěl/a, nic se neděje :-) Zdraví ♥ K123456 14. 9. 2010, 15:56 (UTC)

No, musím napřed prozkoumat, jak se takový portál spravuje.--Kenad 14. 9. 2010, 20:11 (UTC)
Jo ten, obrázek jsem tam nevložila já, ale zakladatel portálu. Já jsem ho spíš graficky upravila. Jinak se upravování vůbec nemusíte bát. Stačí klepnout na tlačítko e. Takto editujete různé kolonky, třeba zajímavosti, nebo téma měsíce. Můžete klidně smazat ten chybný obrázek mravenců, a nahradit ho správným obrázkem. Kdyby jste něco nevěděl stačí mi napsat, poradím. Zdraví ♥ K123456 15. 9. 2010, 04:38 (UTC)

Sršeň asijská[editovat zdroj]

Zdravím, pro zachování historie článku jsem jej přesunul standardně (vizte tlačítko Přesunout). Snažil jsem se zachovat i Vaše novější drobné změny a sám jich pár ještě přidám. Zdravím, --Gumruch 27. 11. 2010, 12:51 (UTC)

Tlačítko Přesunout je nahoře, napravo od Editovat – tedy ve vzhledu MonoBook; ve Vektoru je to trochu skryté, myslím, že pod takovou šipkou, na kterou se musí kliknout, aby se rozbalila další nabídka. Více zde. --Gumruch 27. 11. 2010, 13:10 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Ondřej Kim Taegon, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 1. 12. 2011, 20:49 (UTC)

Pracovní společnost nástavkových včelařů[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Pracovní společnost nástavkových včelařů. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Martin Kotačka (diskuse) 5. 5. 2012, 06:42 (UTC)

Ondřej Kim Tegon[editovat zdroj]

Na Wikipedii se neprovádějí přesuny článků jeho zkopírováním a opětným vložením na jiný název. Pokud chcete článek přesunout, použijte volbu přesunout. Nicméně důvod, proč jsem článek přesunul na Ondřej Kim Tegon, jsem vám již předtím zdůvodnil v mé diskusi. Pravidla pro přepis korejštiny neumožňují ponechat ae a podle české populární transkripce je tam třeba dát e.--Kohelet (diskuse) 18. 4. 2013, 06:56 (UTC)

František (papež)[editovat zdroj]

Dobrý den, upozorňuji Vás, že jedna z Vašich úprav ve článku František (papež) nebyla správná. Přesunutí Františkových publikací de sekce Literatura je nešťastné, neboť zatímco Publikace shromažďují údaje o díle konkrétní osoby, sekce Literatura odkazuje na zmínky o osobě v odborné literatuře. Jedná se však o malé nedorozumění. S pozdravem — Draceane diskuse 22. 4. 2013, 19:50 (UTC)

Jelen Wapiti[editovat zdroj]

Zdravím a děkuji za vaše úpravy u článku Wapiti, jenom musím říct, že 315-320 kg váží i podle původních zdrojů anglické wikipedie (http://eol.org/pages/4446297/overview) v průměru. Děkuji, měním zpět.--Chlebashořčicí (diskuse) 2. 1. 2017, 09:25 (CET)Odpovědět