Diskuse s wikipedistou:Kaufi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele Kaufi v tématu „SMC (kompozit)

--Harold 7. 1. 2010, 21:58 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 15. 12. 2010, 17:31 (UTC)

Díky, už jsem si to nastavil... --Kaufi 16. 12. 2010, 13:16 (UTC)

Zdroje - bitva u Yper[editovat zdroj]

U článku o bitvě u Yper jste doplnil do shrnutí editace poznámku, že nechápete „divnou“ žádost o zdroj u faktu. Pravidlem vkládání informací do Wikipedie je jejich ověřitelnost. Vkládající musí být schopen doložit fakt, který do ní vložil. Je to jeho povinností. Proto byste neměl psát nikdy o jakékoliv žádosti o zdroj, že je divná.

Žádost o zdroj jsem tam doplnil já kvůli tomu, že za bojové plyny považuji i slzné plyny (viz odkaz chemická zbraň) a věděl jsem o jejich použití Němci na východní frontě v lednu. Jsem velice rád, že jste dohledal článek o používání bojových plynů v první světové válce a že jste doplnil slovo jedovatý. Díky za to. Doufám, že chápete, že žádost o zdroj nebyla divná. --Beregund (diskuse) 21. 6. 2013, 06:47 (UTC)

V žádném případě jsem nechtěl být jedovatý (nepříjemný), ale prostě první použití bojového plynu, a to Yperitu, se učí na základních školách. Je pravda, že v textu falírovalo slůvko "jedovatý", což změnilo přesnost textu. Přišel mi velice divný požadavek ozdrojovat něco co je prostě fakt a co každý ví. Možná bylo jednodušší doplnit slovo "jedovatý", než poznámku "zdroj?". Nadruhou stranu spokojit se s odkazem na nějaký článek, a tím to považovat za pravdu, je značně alibistické... Nehodlám porušovat pravidla, ani vnášet nová, pouze jsem se nad tím pozastavil... --Kaufi (diskuse) 21. 6. 2013, 07:39 (UTC)
To, že by 22.4.1915 byl u Yper prvně použit chemický bojový plyn je nepravda. Čili to rozhodně není fakt. Takové tvrzení by se muselo doložit a nejlépe napsat, která vědecká kapacita to prohlašuje takto mylně. To byla moje logika. K tomu považování za pravdu - na Wikipedii není nutné obhájit pravdu, jen je nutné fakta doložit, uvést, v jaké literatuře byly uveřejněné informace zjištěny. Požaduje se jen ověřitelnost tvrzení, ne nutně jejich pravdivost. Ale díky za vysvětlení. --Beregund (diskuse) 21. 6. 2013, 13:07 (UTC)

Přesun dotazu[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš dotaz jsem přesunul na místo k tomu příslušné: Wikipedie:Potřebuji pomoc#Prosím o pomoc Tisk/Export Knihy v PDF. --Bazi (diskuse) 30. 7. 2015, 15:20 (CEST)Odpovědět

Díky. Občas tápu. --Kaufi (diskuse) 30. 7. 2015, 15:22 (CEST)Odpovědět

SMC (kompozit)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku SMC (kompozit), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.prefa-kompozity.cz/produkty/ostatni/smc/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--janbery (diskuse) 2. 9. 2019, 11:12 (CEST)Odpovědět

SMC (kompozit)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku SMC (kompozit). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 10. 6. 2023, 05:53 (CEST)Odpovědět

Nevím... něco jsem s tím provedl. Ale taky jsem koukal na jiné jazykové mutace a můj text považuji tedy za přínosnější, než některé z nich. --Kaufi (diskuse) 14. 6. 2023, 21:30 (CEST)Odpovědět