Diskuse s wikipedistou:Karel Paukner

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Sokoljan v tématu „Klobouček

Děkuji Vám za první informace v článku ESCRT. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Petr Losert 16. 1. 2010, 19:25 (UTC)

Membránový raft[editovat zdroj]

děkuji za potřebný článek, už jsem taky uvažoval, že o tom něco napíšu. Pěkný den, --Vojtech.dostal 27. 12. 2010, 13:51 (UTC)

Šablona Pracuje se[editovat zdroj]

Tip: Pokud předem víte, že v nějakém článku budete během následujících pár hodin provádět vícero editací, vložte na začátek šablonu {{Pracuje se}}. Snížíte tak riziko editačního konfliktu. Po dokončení dané sady úprav šablonu opět odstraňte. Děkuji. S pozdravem --24. 5. 2015, 23:42 (CEST), Utar (diskuse)

Apikální komplex[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Apikální komplex. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --PetrVod (diskuse) 25. 5. 2015, 14:00 (CEST)Odpovědět

Článek byl rozšířen, smazání pro přílišnou krátkost by již hrozit nemělo. S pozdravem --26. 5. 2015, 09:07 (CEST), Utar (diskuse)

V původní editaci jste uvedl mezi částmi apikálního komplexu i mikroporus. Vícero zdrojů, které jsem našel, jej ale mezi částmi apikálního komplexu neuvádí, dal jsem ho tedy pryč. Víte o nějakých zdrojích (internetové stránky, knihy)., které by jej mezi části apikálního komplexu řadily? --26. 5. 2015, 09:44 (CEST), Utar (diskuse)

Klobouček[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Klobouček. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Sokoljan (diskuse) 11. 7. 2017, 17:54 (CEST)Odpovědět

Standartní vzhled článku, uspořádání informací, zdroje a kategorie.