Diskuse s wikipedistou:FrantisekKorbel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

Vítejte ve Wikipedii! Na tomto místě obvykle bývají rady nováčkům, ale já mám dojem, že Vy žádné nepotřebujete. :-) Nad Vašimi články Telefon i Duševní nemoc dávám klobouk dolů. Jen tak dál, editujte s odvahou a dobře se bavte.
— Egg 22:11, 12. 4. 2005 (UTC)


Opět díky za obsáhlý článek Slepota, ale některé rady bych už přeci měl.

  1. Při odesílání změny používejte správně boxík "Tato změna je malá editace". Vaše dosavadní příspěvky jsou editací pořádnou, nezaslouží si takové označení. Malá editace je oprava překlepů nebo přeformulace jedné věty.
  2. Používejte wikilinky. To jsou odkazy z důležitých hesel v textu na příslušná encyklopedická hesla. Například [[Amerika]] vloží odkaz na heslo Amerika. Pokud se text odkazu má lišit od názvu hesla jako například americký, vložte [[Amerika|americký]].
  3. Dávejte do článků odkazy na verze v jiných jazycích, takzvané interwiki. Umíte-li anglicky, najděte odpovídající heslo v anglické Wikipedii a na konec textu článku vložte například [[en:Blindness]]. Tím se při čtení článku zobrazí nalevo odkaz na cizojazyčnou verzi. A ještě lepší bude, když si z toho anglického článku okopírujete i odkazy na další jazyky a vložíte je stejným způsobem do Vašeho článku.
  4. Vkládejte své články do kategorie. Přejděte na stránku Kategorie:Základní kategorie a klikáním po odkazech najděte název kategorie, do níž se nový článek nejlépe hodí. Za text článku pak vložte například [[Kategorie:Lékařství]].
  5. Další velmi užitečné informace najdete na Nápověda:Jak editovat stránku. Prosím, přečtěte si ji.

Díky, mějte se prima!
— Egg 20:22, 13. 4. 2005 (UTC)

Strojový překlad[editovat zdroj]

Dobrý večer, kolego. Pozoruji, že si mé připomínky berete k srdci, i když je nekomentujete. Mám ještě jednu podstatnou. Články v české Wikipedii musí být v českém jazyce. Formulace typu „telegramní servisy byli velmi populární“, „konfirmaci jednání biznisu“, „další progres“ nebo „je nutné aktuálně vybrát píst na jeho inspekci“ nesplňují toto kritérium. Zjevně vycházíte ze strojového překladu, možná z [1], ale příliš se nezabýváte dalším zpracováním. Texty přece nemůžou zůstat v encyklopedii v této podobě. Někdo je musí pečlivě projít a přeformulovat do normální češtiny. To zabere dost času, který se v podstatě rovná času potřebnému na pořádný překlad. Zpracovat text strojem umí kde kdo a je to hned hotové. Ale když takový text přímo vložíte do wikipedie, znamená to, že někdo z wikipedistů nad ním strávit ještě hodně času, aby článek k něčemu byl. Zatím všechny Vámi vložené větší články musely být označeny šablonou {{upravit}}. Nechcete si dát s vkládáním nových článků pár dní pauzu a věnovat se jejich úpravě do češtiny, aby to ostatní nemuseli dělat „za Vás“? Díky, mějte se dobře.
— Egg 20:49, 20. 4. 2005 (UTC)

I já bych bych Vás chtěl požádat o pečlivější formulace - Vaše články obsahují velké množství nečeských vazeb a termínů. --Postrach 20:52, 12. 6. 2005 (UTC)

Ještě jednou na Vás apeluji: pokuste se pečlivěji překládat a hlavně hledat správné české výrazy. Například pomocí google po českém internetu. Posledním příkladem velmi špatného překladu je Váš článek Domácí vodní systém - česky se to řekne Vodovod, případně Domovní rozvod vody. Komunální vodní systém má být nejspíš obecní vodovod nebo komunální vodovod. Místo lokalizovaný se v češtině používá spíše slovo umístěný. Interní distribuční systém je správně vnitřní rozvod vody. A tak dále a tak dále. Přepisovat po Vás takto špatně přeložebé stránky znamená stejné množství práce, jako je psát odznovu. Navíc Vaše články odrážejí americkou a nikoliv českou realitu (v ČR nejsou například do domovních rozvodů zapojeny nádrže na užitkovou vodu ani ve starých domech, a na vše se používá jen pitná voda).

Takže ještě jednou: zkuste psát raději kratší články, které ale budou psány lepší češtinou. --Postrach 21:28, 23. 6. 2005 (UTC)

Pane kolego, i já se připojuji k Postrachově žádosti -- Pastorius 21:34, 23. 6. 2005 (UTC)

Prosím a opět prosím - dívejte se při psaní i jinam, než na strojový překlad wikipedie. Váš pokus zavést nový termín kuličkový kohoutek místo běžně užívaného plovákový ventil byl sice zajímavý, ale zcela chybný. Nikde jinde než na strojovém překladu wikipedie jej nenajdete. Kontrolujte si prosím své překlady třeba pomocí google. --Postrach 7. 7. 2005 19:52 (UTC)


Močení, hihihi[editovat zdroj]

Nazdar kolego. Po prvním přečtení Vašeho článku Močení jsem to málem dal na Wikipedie:Archív nesmyslů, po druhém čtení jsem si sám došel na záchodek, abych mohl přemýšlet..., no budete-li mít víc takových hezkých příspěvků, napište někam, hihihi, že to je myšleno vážně... :-) – to je třeba ztrávit, hahaha; ale zůstane to... -jkb- 18:34, 23. 5. 2005 (UTC)

Menstruace[editovat zdroj]

Vypadá to na velmi pěkný článek. Ještě jsem ho moc detailně nečetl, ale zatím se mi líbí. Až jej dopřeložíte a přidají se k němu obrázky (kdyžtak můžu pomoci s jejich překladem), tak článek určitě půjde mezi nejlepší. --Miraceti 22:32, 9. 6. 2005 (UTC)

Obvinění z nehumanoidnosti[editovat zdroj]

Na stránce Wikipedie:Pod lípou bylo vzneseno obvinění, že Vaše příspěvky vznikají jako automaticky vkládaný strojový překlad. Pokud tomu tak je, bohužel je Wikipedie nemůže přijímat. Úpravy strojového překladu jsou úmorná práce, ke které wikipedisté nemohou být nuceni. --Wikimol 21:08, 9. 7. 2005 (UTC)

Zdravím, pokud rád/a píšeš články ohledně Architektury či stavebnictví, tak se neváhej zapsat do nově vzniklého wikiprojektu, který vznikl pro portál Architektura a stavebnictví ke zkvalitnění článků ohledně tohoto tématu. Pokud máš zájem zapiš se.

Edisteewr (diskuse) 16. 6. 2012, 07:45 (UTC)

Významnost Energie - Reality[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Energie - Reality. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Postrach (diskuse) 30. 10. 2012, 18:59 (UTC)

ToulkyPoCechach.com[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku ToulkyPoCechach.com. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 12. 12. 2012, 20:36 (UTC)

Prosím nepište mi anonymně[editovat zdroj]

Už dvakrát mi anonym editoval osobní stránku a zakazoval uvádět informace o sobě - [doporučení] nic podobné neobsahuje:

Informace o sobě: Třeba kontakt na vás (e-mail, ICQ apod.), vaše jméno, fotografii, kde žijete, vaše zájmy, obory, které ovládáte, jazykové znalosti (viz šablony Wikipedie:Babylón), co máte a nemáte rádi, odkaz na vaše webové stránky nebo stránky, které vás zajímají, jiné aktivity na internetu atd. Konkrétní obsah závisí na tom, kolik toho chcete o sobě prozradit.

Prosím pokud někomu radíte jak se chovat, alespoň uveďte své jméno, na encyklopedii by to mělo být samozřejmé. Děkuji.

Dobrý den, v doporučení je také psáno toto. „Wikipedie není freehostingová služba a vaše uživatelská stránka není vaše osobní internetová stránka. Je to stránka, která vás prezentuje jako člena komunity Wikipedie. Vyhněte se ve svém uživatelském prostoru obsahu, který bezprostředně nesouvisí s Wikipedií. Uživatelské stránky uživatelů s velkým počtem editací obvykle komunita posuzuje mírněji, než stránky nováčků. Jednoduše řečeno, pokud nováček přijde a dá na svou uživatelskou stránku něco, co bezprostředně nesouvisí s Wikipedií, bude obsah pravděpodobně odstraněn“. Pokud se podívám na Váš počet editací zjistím, že jich je 299, jako celkově, do toho se počítají i editace Vaši uživatelské stránky a diskuse. Když se podívám na to, jaké články na Wikipedii zakládáte zjistím, že železniční stanice Liberec hlavní nádraží vůbec neexistuje. Tudíž, když už se chcete na Wikipedii prezentovat, prezentujte se editacemi na Wikipedii, nikoli činností, které s Wikipedií nesouvisí a prosím Vás uvědomte si, že psaní není zase až tak jednouchá záležitost, tím narážím na Vaše strojové překlady. Buhužel, ale takovou činností nám akoráte přiděláváte práci. Je velice jednoduché si na svoji uživatelskou stránku umístit text, který nás prezentuje jako „Einsteiny“, ovšem realita je poněkud jiná, na Wikipedii to poznáte právě podle editací. Nu a to, že Vám lidi píší anonymně je způsobeno tím, že Wikipedii může editovat každý i psychopati, kteří Vám poté nedají pokoj a neustále na Vás utočí. Mimochodem, Wikipedie není obyčejná webová stránka, ale živý organismus, Vaši uživatelskou stránku může editovat kdokoli, nemusí se jednat o jednoho člověka, upozorňujete na sebe editacemi. Když chcete na Wikipedii pracovat, tak pracujte, ovšem nikoli v rámci své uživatelské stránky, protože ta nás opravdu nezajímá, zvlášte pak, když tam nemáte nic o tom, čemu se na Wikipedii vůbec věnujete. --2001:67C:26C:505:0:0:0:4 27. 3. 2014, 09:40 (UTC)

Novodvorská Plaza[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Novodvorská Plaza. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 5. 9. 2015, 18:04 (CEST)Odpovědět

Malá editace[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím, neoznačujte jako malou editaci významové změny. Je to užitečné pro hlídání Wikipedie před vandaly. Je to ale užitečná drobnost. Ať se daří zde i jinde, --Martin Urbanec (diskuse) 23. 5. 2016, 18:43 (CEST)Odpovědět

Kateřina Bočková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Kateřina Bočková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Kacir 16. 2. 2017, 20:01 (CET)Odpovědět

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud není patřičně vylepšen. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

— Draceane diskusepříspěvky 24. 2. 2017, 10:02 (CET)Odpovědět

Vysoká škola DTI[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Vysoká škola DTI. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem — Draceane diskusepříspěvky 24. 2. 2017, 10:03 (CET)Odpovědět

+ To samé u článku Alexej Sato. S pozdravem — Draceane diskusepříspěvky 24. 2. 2017, 10:06 (CET)Odpovědět

REICO České spořitelny[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku REICO České spořitelny. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tomas62 (diskuse) 21. 3. 2017, 00:14 (CET)Odpovědět

XPort VŠE Business Accelerator[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku XPort VŠE Business Accelerator. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Martin Urbanec (diskuse) 3. 4. 2017, 16:33 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku S Autoleasing. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Martin Urbanec (diskuse) 3. 4. 2017, 16:37 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Realitní společnost České spořitelny. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Martin Urbanec (diskuse) 3. 4. 2017, 16:37 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Factoring České spořitelny. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Martin Urbanec (diskuse) 3. 4. 2017, 16:37 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Česká spořitelna do domu. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Martin Urbanec (diskuse) 3. 4. 2017, 16:37 (CEST)Odpovědět

O. Dlouhý[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Oliver Dlouhý. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Oliver Dlouhý. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --OJJ, Diskuse 10. 6. 2017, 20:05 (CEST)Odpovědět

Základní škola Vodičkova[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Základní škola Vodičkova. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tomas62 (diskuse) 27. 1. 2018, 20:36 (CET)Odpovědět

Závěrečné sekce[editovat zdroj]

Dobrý den. Jen takové drobné upozornění, externí odkazy jsou v rámci závěrečných sekcí až úplně poslední. Ať se daří, --Vlout (diskuse) 10. 2. 2018, 10:10 (CET)Odpovědět

Pročpak stále dáváte externí odkazy před reference? --Vlout (diskuse) 10. 2. 2018, 14:20 (CET)Odpovědět

Budete-li v tomto stylu pokračovat, navrhnu Vaše zablokování pro narušování Wikipedie. --Vlout (diskuse) 11. 2. 2018, 12:06 (CET)Odpovědět

Děkuji za pozornost věnovanou mým článkům, asi jste si nevšiml, že dnes podle vašeho doporučení jsem externí odkazy zařadil jako poslední. Snad bude lepší se podívat a nehrozit zablokováním, články píšu i pro vás. Děkuji FrantisekKorbel (diskuse) 11. 2. 2018, 12:23 (CET)Odpovědět
Je to sice nemilé, ale až tato hrozba Vás donutila zareagovat. Současně není pravda, že jste to tak začal dělat u všech článků, i ty dnešní jsem musel opravovat. Nicméně věřím, že už to nebude nutné. A samozřejmě za ně děkuji, kromě této zbytečné chybky jsou velmi přínosné. Mějte se, --Vlout (diskuse) 11. 2. 2018, 13:40 (CET)Odpovědět

BeeHousing[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku BeeHousing. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Vachovec1 (diskuse) 15. 7. 2018, 10:47 (CEST)Odpovědět

Dvojklikové účetnictví[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku DvojKlikové účetnictví. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Vachovec1 (diskuse) 15. 7. 2018, 10:56 (CEST)Odpovědět

Entrydo[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Entrydo. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Sokoljan (diskuse) 15. 7. 2018, 18:01 (CEST)Odpovědět

Gymnázium Děčín[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Gymnázium Děčín. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tomas62 (diskuse) 31. 10. 2018, 00:00 (CET)Odpovědět

Marcela Suchánková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Marcela Suchánková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Sokoljan (diskuse) 15. 10. 2020, 21:04 (CEST)Odpovědět

Gymnázium Rumburk[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Gymnázium Rumburk. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --KPX8 (diskuse) 15. 5. 2021, 02:02 (CEST)Odpovědět

Podaná žádost o opatření[editovat zdroj]

Dobrý den, kvůli Vašemu opakovanému zakládání reklamních článků jsem podal žádost, aby Vám bylo zakázáno vytvářet nebo editovat články o právnických osobách a žijících fyzických osobách. K žádosti se můžete vyjádřit zde. --Martin J. Němeček (diskuse) 5. 6. 2021, 23:24 (CEST)Odpovědět

DvojKlikové účetnictví[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku DvojKlikové účetnictví. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Svenkaj (diskuse) 25. 12. 2022, 12:39 (CET)Odpovědět

Osobní poznámka: Já vím, že článek je zveřejněn již čtyři roku a nikdo na jeho nevhodnost neupozornil. Přesto se jedná o čistě propagační článek bez doložení encyklopedické významnosti. Navíc jsem přesvědčen, že pokud by šlo opravdu o významný projekt, startup by se za čtyři roky někam posunul a významnost (alespoň dva NNVZ) by byla prokazatelnější. Díval jsem se, ale takový posun nevidím. viz též výše @Martin J. Němeček: Zdraví--Svenkaj (diskuse) 25. 12. 2022, 12:39 (CET)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět