Diskuse s wikipedistou:Eldamri

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Gumruch 10. 7. 2011, 07:40 (UTC)

František Kovárna[editovat zdroj]

Dobrý den! Díky za článek František Kovárna. Doplnil jsem tam pár formalit. Bylo by dobré, přidat tam nějakou literaturu, ze které jste čerpal/a. S čím ale bude průšvih, je fotografie. Bohužel nesplňuje kritéria svobodných licencí (viz: Nápověda:Obrázky#Načtení obrázku do Commons) a pokud se Vám nepodaří získat svolení autora fotografie nebo jeho dědiců, bude z commons smazána. Neexistuje nějaká jiná fotografie, která byla veřejně otištěna před rokem 1941? S pozdravem --Gampe 10. 7. 2011, 08:48 (UTC)

Dobrý den. Děkuji za upozornění, sám jsem si autorskými právy na fotografii nebyl jistý, nicméně se pokusím ji nahradit jinou fotografií z rodinného archivu, kterou mám svolení publikovat. Článek plánuji podstatně rozšířit. S pozdravem Eldamri

Stanislav Budín[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Stanislav Budín. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 5. 2014, 08:57 (UTC)