Diskuse s wikipedistkou:Beracha1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele Tengoblinekcz v tématu „Neodstraňujte obsah diskusí

Neodstraňujte prosím žádost o doložení významnosti v článku Robert Poch‎, dokud ji nezávislými a neztiviálními zdroji nedoložíte. Díky. --Tlusťa 3. 6. 2013, 14:17 (UTC)

Ještě jednou Vás žádám - buď doplňte nezávislé a netriviální zdroje (vizte WP:Významnost a WP:Ověřitelnost) a nebo neodstraňujte šablonu požadující jejich doplnění. Díky. --Tlusťa 3. 6. 2013, 14:27 (UTC)

Děkuji za upozornění a vysvětlení proč?[editovat zdroj]

Dále je ještě nutné upozornit, že významnost autora se potvrzuje i tím, že je dlouhodobě vystaven útokům z internetu, dehonestují autora pomlouvačnými, verbálně násilnickými texty a útočí na jeho osobu kdykoli to je jen možné, kdykoli se objeví jeho méno, ihned se vyrojí dehonestáři a pokoušejí se ničit autorovu pověst, usilují o zrušení a vymazání jeho profilu nebo textu-možná i zde jde o kampaň jak heslo Robert Poch odstranit z wikipedie. Beracha1 5. 6. 2013, 14:06 (UTC)

Dobrý večer. Kvůli porušení pravidla tří revertů (1, 2, 3, 4) vám byla na 24 hodin odebrána možnost editovat články. Daný čas můžete využít na hledání nezávislých zdrojů. Anonym zablokován nebude, poněvadž revertoval pouze třikrát. Děkuji za pochopení. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 3. 6. 2013, 17:55 (UTC)

Editační válka[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím, respektujte Pravidlo tří revertů. Děkuji za pochopení. --egg 3. 6. 2013, 17:55 (UTC)

Protože je možné, že jste o tomto pravidlu nevěděl, snižuji jej na 12 hodin. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 3. 6. 2013, 17:57 (UTC)

reference pro Robert Poch+odkaz na aktualne.sk, kde informují o výhře[editovat zdroj]

1) http://www.pozitivni-noviny.cz/cz/clanek-2010120061 2) http://www.kauer.cz/recenze/12_brinkova/text.htm 3) http://knihy.hledajici.cz/detail.php?id=7923&action=kniha

Ocenění 1)http://aktualne.atlas.sk/najlepsou-sci-fi-poviedkou-su-pochovi-lidojedi/showbiz/knihy/ 2) http://www.ucl.cas.cz/ceny/?c=44 - rok 2004 Beracha1 3. 6. 2013, 18:15 (UTC)

Úpravy a zdroje v hesle Robert Poch[editovat zdroj]

Dobrý den. V hesle Robert Poch jsem provedl některé úpravy, které jsem považoval za důležité. Prosím, abyste tyto úpravy již bezdůvodně neodstraňoval. Pokud v nich naleznete nějakou chybu, pak ji samozřejmě opravte (nejlépe s vysvětlením např. ve shrnutí editace), pokud se domníváte, že úpravy jsou špatné z jiného důvodu, uveďte ho prosím na diskusní stránce hesla. Rád bych vás také upozornil na doporučení Wikipedie:Vlastnění článků.

Jinak bych Vám za vložení hesla chtěl poděkovat a je mi líto nedorozumění, která vyústila až v krátkodobé zablokování, a která jsou podle mne způsobena jen neznalostí procesů tvorby hesel na Wikipedii. Co se týká významnosti, tak zde je potřeba se řídit především doporučeními Wikipedie:Encyklopedická významnost a Wikipedie:Významnost (lidé). Z tohoto pohledu by bylo dobré, kdyby se podařilo nalézt ještě nějaký významný zdroj, věnovaný přímo Robertu Pochovi (nikoliv tedy pouze jej zmiňující).

Děkuji za pochopení. Jan.Kamenicek (diskuse) 3. 6. 2013, 22:34 (UTC)

Další významný netriviální zdroj[editovat zdroj]

Robert Poch významný zdroj je ještě zda-http://www.pozitivni-noviny.cz/cz/clanek-2010120061.


Bohužel, na internetu je vystaveno různým útokům velmi mnoho lidí (zdejší admini by mohli vyprávět), obávám se, že to k potvrzení významnosti nestačí.
Ad zdroje: Osobně mi to přijde tak akorát na hraně, chápu ale důvody kolegů, kterým současné zdroje dostatečné nepřipadají.
Co se týká tzv. "Pozitivních novin", tak tento zdroj jsem našel také, ale obávám se, že ho nelze považovat za příliš významný. Jde o web nějaké rodiny Loužeckých, který sám o sobě tvrdí, že ho připravuje „skupina nadšenců ve svém volném čase“. Chtělo by to něco např. v renomovaném literárním časopise, nebo alespoň v nějakém známém zpravodajském deníku apod.
Je ale možné, že pokud v tuto chvíli dostatek zdrojů prokazujících významnost autora není a nakonec dojde ke smazání hesla (stále doufám, že nedojde), tak to vyřeší čas. Je-li autor dobrý, bude se určitě prosazovat i nadále a zdrojů, které se mu budou věnovat, bude později přibývat. Jan.Kamenicek (diskuse) 4. 6. 2013, 19:44 (UTC)

Přidány další reference[editovat zdroj]

O autorovi v Kulturním životě Šumperka č.50 Další netriviální odkazy a reference budou přibývat.

Další znehodnocovatel stránky[editovat zdroj]

IP address: 78.80.41.209 ISP: T-Mobile Czech Republic a.s. Organization: xdsl customer network City: Frýdek-místek odtud přišel znehodnocující útočník, jeho změny revertem vráceny zpět --Beracha1 16. 6. 2013, 16:29 (UTC)

Dobrý den. Vandalismus je na Wikipedii bohužel poměrně častým jevem a nezbývá, než ho trpělivě odstraňovat. Pokud se jedná o jednorázovou záležitost, jako v tomto případě, obvykle se dotyčnému napíše nějaké upozornění nebo varování, zpočátku mírnější, později důraznější. To může učinit kdokoliv a může mimo jiné využít např. různých šablon, třeba zkopírováním {{subst:Experimenty}} na jeho diskusní stránku. V případě masivnějšího či neustávajícího vandalismu je možné napsat upozornění na nástěnku správců, kteří mohou situaci vyhodnotit tak, že dotyčného na nějakou dobu zablokují. Viděl jsem, že jste psal upozornění kolegovi Okino, který však není správcem, takže v dané situaci by stejně nemohl udělat nic víc než vy nebo já. Jan.Kamenicek (diskuse) 16. 6. 2013, 20:05 (UTC)

Koblížci[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Koblížci, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to e-mailem se svolením autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://czpoppunk.blog.cz/1312/koblizc-smrtelna-davka-energie-z-marsu

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 29. 9. 2014, 12:57 (UTC)

Neodstraňujte obsah diskusí[editovat zdroj]

Dobrý den, na Wikipedii není zvykem odstraňovat obsah své diskusní stránky, aniž by byl archivován. Prosím tedy, neodstraňujte cizí zprávy ze své diskusní stránky. Děkuji --Tengoblinekcz (diskuse) 17. 6. 2023, 11:16 (CEST)Odpovědět