Diskuse s wikipedistou:147.32.114.57

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 147.32.114.57, používá ČVUT a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.
Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.

Také bych se chtěl zeptat, co Vás vedlo k odstraňování informací a zda je v plánujete zase nějak zapracovat zpět, nebo tuto práci necháte na jiných. --Tchoř 24. 6. 2009, 08:08 (UTC)


Děkuji Vám za první informace v článku Radiační teplota. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Spock lone wolf 24. 6. 2009, 08:22 (UTC)

Odkazem na Teplota - oddíl Teplota v optice jsem poukázal na již zpracovanou (i když velmi stručně) tematiku kolem radiační teploty - pojem je širší, než definice v Absolutně černé těleso, která se týká jen tzv. efektivní radiační teploty (tedy srovnávané přes výkon), navíc používání pojmu je v různých oborech trochu jiné. Nevím, proč Vám odkaz vadil, že jste ho tak rychle smazal.
Chtěl bych také upozornit, že na tuto stránku byl narychlo zřízen redirect z Černá teplota, ta je však definována zase trochu jinak. Jinak přeji hodně sil k dotvoření stránky, už se na ni těším. Zdraví Petr Karel 25. 6. 2009, 08:56 (UTC)