Diskuse s wikipedistkou:K123456

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Martin Urbanec v tématu „Pozvánka na oslavu 15. narozenin české Wikipedie
Starší diskuse: (1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)
Návod k použití diskuse s K123456

Pokud chcete něco sdělit vy mně, napište mi sem, odpovím vám tady.
Pokud chci něco vám, napíšu vám na vaši diskusi, odpovězte mi tam.
Můžete si vybrat jestli mi chcete tykat či vykat, nechám to na tobě či na vás.
Znak ženy Jsem ženského pohlaví, dbejte prosím na správné oslovování s ženskou koncovkou.

Berte na vědomí, že nemusím odpovědět ihned, i když se vynasnažím.



Uživatelská stránka[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že máš moc hezky udělanou uživatelskou stránku a chtěl bych se touto cestou zeptat, jestli bych si mohl okopírovat zdrojový kód a upravit ji k obrazu svému. Rozhodně nemám v úmyslu ji tupě okopírovat, jen mi přijde nejblíže k tomu, jakou bych ji chtěl mít sám a proto bych ji použil jako takový odrazový můstek. Případně bych ocenil nějaký podrobnější návod na vytvoření této stránky (pokud takový existuje). S pozdravem Richard Zoban (diskuse) 6. 8. 2014, 08:18 (UTC)

Ahoj, samozřejmě si můžeš zdrojový kód okopírovat, nemám na to nějaká autorská práva. :) Jinak nějaký návod nebudu schopna dát, protože sama jsem si utvořila moji uživatelskou stránkou metodou pokus a omyl, hlavně s použitím tlačítka „ukázat náhled“. Pokud ten zdroják použiješ, jenom tento parametr: „background: #FFFDD0“ ti udává barevnost. V tabulce barev si najdi nějakou, která se ti bude líbit a dolaď podle sebe. Jinak já osobně jsem čerpala inspiraci odtud – [1]. Je to něco jako síň slávy uživatelských stránek na anglické wikipedii. Je tam spousta zajímavých a troufám si říci, že i vymakanějších uživatelských stránek, než je ta moje. Třeba najdeš inspiraci i tam (normálně se neboj jakýkoliv zdroják použít, z té anglické wiki). Zdraví ♥ K123456  6. 8. 2014, 10:19 (UTC)
Fajn, díky za svolení - co se týká autorských práv na věci z wikipedie, tak vím, že je povolené kopírování, jenomže u těch osobních stránek mi přišlo lepší se zeptat. Já jsem se k něčemu, co by se mi líbilo, snažil taky dostat metodou pokus/omyl a náhledy, jenže když tam toho bylo víc, tak se mi to po chvilce všecko nějak rozházelo :-). V parametrech se nějakým způsobem orientuju, takže snad to dám dokupy a ten návod jsem myslel, že už někdo znalejší sepsal, když tu jsou návody a rady na kde co kolem tvorby článků a tak dále :-). A děkuju za odkaz na tu síň slávy. Měj se pěkně. Richard Zoban (diskuse) 6. 8. 2014, 10:40 (UTC)
Nemáš zač, jsem ráda, že ses zeptal. Jsem se dívala a už tvá stránka vypadá k docela k světu. :) Chce to trpělivost a za chvilku budeš vědět, k čemu co slouží. Já jsem se taky občas při tvoření zasekla a když se mi něco podařilo, další věc se zase rozhodila… ♥ K123456  6. 8. 2014, 11:40 (UTC)

Lukáš Vlček (herec)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Lukáš Vlček. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jana Lánová (diskuse) 6. 1. 2015, 13:34 (CET)Odpovědět

212.79.110.123[editovat zdroj]

Čau, mohl bych vědět, jaký můj příspěvek, respektive u jakého článku nebyl můj příspěvek encyklopedicky významný. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 212.79.110.123 (diskuse)

Ahoj, neencyklopedicky významný byl tvůj příspěvek s názvem Filip Novobilský, který byl smazán včera v 20:37. Zdraví ♥ K123456  20. 1. 2015, 10:22 (CET)Odpovědět

Prohravas[editovat zdroj]

Prohravaš :-)--Loutkový účet Toma646 (diskuse) 21. 1. 2015, 13:02 (CET)Odpovědět

Smůla. :-D ♥ K123456  21. 1. 2015, 13:07 (CET)Odpovědět

Arbitrážní výbor[editovat zdroj]

Ahoj, rád vidím, že jsi zpět v četnější editační činnosti. Pokud to znamená, že máš za sebou úspěšně zkoušky, pak gratuluji :-). Byť jsem se v reakci na mé diskusní stránce vyjadřoval spíše negativně, přecijen by arbitrážnímu sboru určitě neuškodil nějaký ženský cit. :-) A ostatní kolegové se zatím vyjadřovali ve smyslu, že souběh funkce správce a arbitra by neměl být překážkou. Kdybys měla chuť, rád podpořím Tvoji kandidaturu. Srdečně zdraví --Mates (diskuse) 21. 1. 2015, 22:17 (CET)Odpovědět

Ahoj, děkuji za gratulace, tvůj předpoklad o úspěšně absolvovaném zkouškového je ryze správný. :-) O volby do arbitrážního výboru jsem tak nějak letmo zavadila, také jsem zaregistrovala, že jsi se k návrhu na tvé diskuzní stránce vyjádřil vesměs negativně. Každopádně děkuji za zprávu a popřemýšlím o tom. Měj se fajn. ♥ K123456  21. 1. 2015, 22:22 (CET)Odpovědět

Toma646[editovat zdroj]

Pokud mluvít o sebereflexi editor některé takové chvilky měl:
Jedina prevenci dalšich zklamani a starosti na kere už nemam silu je na Wikipedii ukončit jeji rozšiřovani.-- ŠMOULA TOMA646 Vaše výzvy nepomohou, prodlužují trápení, Vaše výčitky zraňují a jsou zbytečné. Děkuji za pochopení. --I.Sáček, senior (diskuse) 21. 1. 2015, 23:04 (CET) Mimochodem víte o tom, že léčba lithiem vyvolává změny zbarvení pokožky na modrofialovou (viz Tomem 646 zmiňovaní a oblíbení Šmoulové)? Víte o tom, že mnozí lidé postižení bipolární poruchou jsou schopni "normálně" fungovat ve společnosti, koneckonců někteří z nich byli vědci a mnoho z umělců mělo tuto poruchu. To jen aby jste opravdu neměla pocit že jde u Toma646 o omezeného agresora který se vetřel kam nepatří a kde nemá co nabídnout. Ve skutečnosti ovšem samozřejmě nevím co má za problém, je řada možností, jde jen o můj odhad. --I.Sáček, senior (diskuse) 22. 1. 2015, 09:34 (CET)Odpovědět

Děkuji za echo. Tato sebereflexe je podle mě nedostatečná, je to jen pouhý výkřik do tmy. Chtěla jsem to s ním zkusit, nějak mi dochází, že je to marné. Nepovažuji a nikdy jsem nepovažovala Toma646 jen jako omezeného agresora, tahle promyšleně se nechová žádný omezený agresor. Zdravím ♥ K123456  22. 1. 2015, 09:37 (CET)Odpovědět

Jeseter Velký[editovat zdroj]

Ahoj,přišlo mi od tebe upozornění nebo upomínka že jsem špatně něco napsal.Mohl.bych vědět o co šlo ???Jakou chybu jsem udělal?? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Dominik999000 (diskuse)

Ahoj, šlo hlavně o to, že jsi do článku vložil slova jako Výnimečně nebo hrádzí nebo najme. Tohle rozhodně nejsou česká slova a na českou wikipedii nepatří. S pozdravem ♥ K123456  22. 1. 2015, 14:14 (CET)Odpovědět

Aha víš jsem na půl Slovák tak promiň.Mohl bych požádat o vytvoření stránky Jeseter Sibiřský?? Vím hodně o Jeseterech a přísahám že neudělám chybu. Dominik999000 -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Dominik999000 (diskuse)

V pohodě, tím to to vysvětluje. Pokud budeš dávat pozor, tak klidně můžeš tuhle stránku založit sám Jeseter sibiřský. Stačí, když na tento odkaz klikneš a můžeš začít vytvářet článek. Ale nejprve bych ti doporučila pročíst si Wikipedie:Vzhled a styl, aby si věděl, jak takový článek má vůbec vypadat. ♥ K123456  22. 1. 2015, 14:30 (CET) PS: Tady na wikipedii se podepisujeme čtyřmi vlnovkami nebo příslušným tlačítkem, vizte ty vlnovky ~~~~Odpovědět

Moc krát díky.Za 1 až 2 dny udělám toho jesetera sibiřského.Mám teď hodně práce. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Dominik999000 (diskuse)

Nemáte zač. Kdybyste měl při tvorbě článku nějaké problémy nebo kdybyste se mě chtěl na něco zeptat, neváhejte se na mě obrátit. Zdravím ♥ K123456  22. 1. 2015, 14:48 (CET)Odpovědět

Invitation to Medical Translation[editovat zdroj]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Smazání účtu LightShadow0987[editovat zdroj]

Dobrý den, tímto bych chtěl svým jméem požádat o smazání své uživatelské a diskuzní stránky.Předem děkuji za odpověď.

--LightShadow0987 (diskuse) 6. 2. 2015, 17:15 (CET)Odpovědět

Dobrý den, v rychlosti odpovím za kolegyni. Uživatelskou stránku jste nikdy založenou neměl, takže není možné ji smazat. Diskusní stránky se neodstraňují, pouze můžete skrýt její obsah. Pokud jde o smazání celého účtu, to není možné. --Marek Koudelka (diskuse) 6. 2. 2015, 17:22 (CET)Odpovědět
Děkuji, Marku, za rychlou a přesnou odpověď. ♥ K123456  6. 2. 2015, 17:53 (CET)Odpovědět

V tom případě žádám o vložení šablony oznamující smazání v souladu s tímto: https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wikipedistkou:K123456/Archiv8#Smaz.C3.A1n.C3.AD Děkuji --LightShadow0987 (diskuse) 6. 2. 2015, 19:00 (CET)Odpovědět

Ale tato šablona se vkládá pouze na wikipedistovu stránku, tj. u vás na Wikipedista:LightShadow0987. Tuhle stránku vy ale nemáte založenou, takže v podstatě neexistuje, není důvod, proč tam danou šablonu vkládat. Na diskuzní stránku se tato šablona nevkládá, pokud myslíte tohle. ♥ K123456  6. 2. 2015, 19:21 (CET)Odpovědět
Sorry, že se do toho vměšuju... :-) Použil jsem {{DUTP na žádost}} a to přivítání odstranil. --Harold (diskuse) 6. 2. 2015, 19:26 (CET)Odpovědět
V pohodě. Neměla jsem tušení, že DUTP existuje i pro diskuzní stránky. Děkuji za řešení a poučení. ♥ K123456  6. 2. 2015, 19:36 (CET)Odpovědět

Pozvánka ;-)[editovat zdroj]

--Aktron (|) 6. 2. 2015, 19:56 (CET)Odpovědět

Počet přeložených článků[editovat zdroj]

Ahoj, aktualizoval jsem po dlouhé době statistiky k Česko-slovenské Wikipedii a v současné době se tam tak u tebe eviduje 10 článků přeložených udělátkem ze slovenštiny do češtiny (díky za ně!). V této souvislosti nerozumím tvé editaci ze srpna 2014, ve které jsi tvrdila, že jsi přeložila již 57 článků. Ani v tvé historie editací jsem nenašel nic, co by tomu mohlo nasvědčovat. Pro jistotu se ale ptám, jak jsi to tehdy myslela, protože možná došlo k nějakému nedorozumění. --Blahma (diskuse) 18. 2. 2015, 16:56 (CET)Odpovědět

Zdravím, asi jsem myslela i články, které jsem přeložila jen tak, mimo projekt WP:WPCS. ♥ K123456  19. 2. 2015, 19:07 (CET)Odpovědět

Moskaljaku na hilljaku[editovat zdroj]

Vážená K123456, prosím o posouzení, zda článek Moskaljaku na hilljaku je již dostatečně dlouhý na to, aby se o něm dalo říct, že splňuje minimální požadavky na rozsah článku. Sardonyx (diskuse) 10. 3. 2015, 11:00 (CET)Odpovědět

Vážený pane (nevím, jak mám skloňovat vaše jméno), podle mého skromného názoru váš článek splňuje požadavek na rozsah článku. Zdraví ♥ K123456  10. 3. 2015, 20:03 (CET)Odpovědět

Díky, mezitím již někdo jiný dospěl k témuž závěru a odmazal tu větu, že text nesplňuje minimální požadavky na rozsah článku. Sardonyx (diskuse) 11. 3. 2015, 17:12 (CET)Odpovědět

Na základě Vašeho upozornění jsem doplnil na svou uživatelskou stránku skloňování, zajímavá myšlenka. Sardonyx (diskuse) 11. 3. 2015, 17:18 (CET)Odpovědět

Správcování[editovat zdroj]

Ahoj, jistě jsi vykonala spoustu záslužné práce na postu správkyně. Vzhledem k tomu, že jsi však práva naposledy použila před 5 měsíci na smaz, k blokování nebo zamykání bych musel ještě dál, chtěl bych se zeptat, jestli je chceš nadále využívat. Díky za odpověď. --OJJ, Diskuse 5. 12. 2015, 13:24 (CET)Odpovědět

Ahoj, pravdou je, že nemám momentálně na wikipedii tolik času, kolik bych chtěla. Já bych si ty práva nechala, vím, že jsem neaktivní, ale třeba se mi uvolní více času… ♥ K123456  14. 12. 2015, 16:48 (CET)Odpovědět

Desysops[editovat zdroj]

Ping.--Juandev (diskuse) 12. 2. 2016, 22:11 (CET)Odpovědět

A Wikipedie:Pod lípou (oznámení)#-2 správci. --14. 2. 2016, 11:08 (CET), Utar (diskuse)

Pozvánka na oslavu 15. narozenin české Wikipedie[editovat zdroj]

Dobrý den, jak se daří? Rád bych vás pozval na oslavu 15. narozenin české Wikipedie, která se bude konat 3. května 2017 v kanceláři Wikimedia Česká republika ve Slovenské 21 v Praze-Vinohradech. Zvu vás, protože bychom rádi na jednom místě shromáždili co nejvíce bývalých i současných správců české Wikipedie (akce je však samozřejmě i pro nesprávce a dokonce i pro ty, kteří jen Wikipedii podporují, ale nikdy ji pořádně needitovali). Program je na stránce akce, ale stále se na něm pracuje a Vaše náměty a nápady si rád přečtu na diskuzi k akci.

Pokud máte zájem, prosím připište se do seznamu na stránce akce. Pokud o akci nemáte zájem, nejlépe uděláte, když odstraníte svoje jméno ze seznamu správců, který jsme připravili na stránce akce. Následně už vás nebudeme kontaktovat. Díky a těším se na shledání, --Martin Urbanec (diskuse) 16. 2. 2017, 15:23 (CET)Odpovědět

sochař Zdeněk Němeček[editovat zdroj]

Dobrý den, jen se chci zeptat, proč jste zrušila stránku o sochaři Zdeňku Němečkovi. Aspoň tedy jestli jsem to pochopila správně, je u toho uveden Váš kód. Jen jsem prostě zvědavá. :-) Díky a přeji hezký den. Markéta