Diskuse:Zdeněk Košler

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji dobrý den na Wikipedii! Předem se velice omlouvám. Měl jsem si pořádně prostudovat podmínky pro vložení nového článku. Má horlivost byla způsobena touhou doplnit informace k osobě Zdeňka Košlera o to víc, že letos je tomu 10 let, co nás tento skvělý dirigent opustil. K jeho osobě mám blízko díky letité spolupráci s jeho mladším bratrem, sbormistrem Miroslavem Košlerem. Ještě jednou přijměte, prosím, moji omluvu. Příště se vynasnažím, aby mé případné příspěvky byly "košér". S pozdravem, Pavel R.

Nic se nestalo. Takové věci se u nezkušených návštěvníků (potenciálních wikipedistů) stávají. Ale nechtěl byste třeba na základě onoho článku či dalších zdrojů napsat alespoň pár základních údajů o Zdeňku Košlerovi? Nemusí to být nijak rozsáhlý článek. Jak by asi tak měly vypadat biografické články, můžete vidět na Wikipedie:Biografie. Ale i kdybyste něco z toho nedodržel, tak se z toho nestřílí, protože Wikipedie má právě tu úžasnou vlastnost, že vzápětí může kdokoliv jiný článek zkouknout a něco opravit, něco doplnit... Nebojte se, že byste mohl něco pokazit, to se stát nemůže. Pokud třeba nebudete vědět, jak se vkládá kategorie nebo tzv. interwiki (odkazy na Wikipedie v jiných jazycích), tak to nechte být, on tyto věci pak doplní někdo jiný a Vy uvidíte, jak se to dělá. --Luděk 10:55, 1. 11. 2005 (UTC)

Děkuji za pochopení. Vynasnažím se dát co nejdříve dohromady "použitelný" článek. (Docela by bylo zajímavé zjistit, co bychom se dozvěděli o Zdeňku Košlerovi na některém např. japonském webu, tam byl skutečně velice populární)

Právě dávám dohromady materiál. Jakmile budu mít článek "pohromadě" dám jej k dispozici. --Pavel 21:40, 1. 11. 2005 (UTC)

Bezva, pak to prostě dejte na ten článek místo té šablony copyvio, co tam zatím je. A opravdu si s ničím nedělejte hlavu, případné chybky opraví kdokoliv další. --Luděk 21:00, 1. 11. 2005 (UTC)

Srdečně zdravím! Článek se nám "narodil"... --Pavel 14:40, 2. 11. 2005 (UTC)

Poslední dva odstavce jsou (STÁLE) copy&paste z Muzikus.cz ... takže není ještě úplně důvod k radosti. --Zirland 13:50, 2. 11. 2005 (UTC)