Diskuse:VyVolení

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

viem, ze je to vandalizmus, ale aj tak sa mi to paci a chcem ho ocenit aspon tym, ze sem dam odkaz :) --Liso 11:14, 6. 9. 2005 (UTC)

Pokud jde o mě, tak člověk s normální inteligencí musí s autorem tohoto "vandalismu" souhlasit. Nebo snad chce někdo považovat neustálé kouření a opíjení se za něco přirozeného? --Kirk 20:59, 8. 10. 2005 (UTC)

Nevím, jestli jsem ichtyl, ale mě to baví a nehodlám se za to stydět. Ti lidé tak jdou dobrovolně, o nic více, než průměrně, se tam spostě nemluví a alkohol nepije (těch 160 l piva ročně na hlavu je kde?) a je to zkrátka sranda. Nikdo si nemyslí, že by to byla realita, ale co? Intelektuálové musejí mít děsně smutnej život :-)--Jilm 21:15, 14. 10. 2005 (UTC)

Vážený Jilme! Tady nejde jen o tebe nebo o mě! Rodiče jsou bohužel často dobytci a nechají na to koukat i svoje ratolesti, navštěvující mateřskou školu! A z novin vím, že už i tihle fracci se podle těchto dobytků začínají opičit! Jak se vám bude líbit, když budou hulit nejen dospělý dobytci (ostatně co je normálního na feťácích, jakými kuřáci bezesporu jsou, že?), ale i čtyřletí fracci?! A to nemluvím o tom, co se stane, až si některý z "idolů" těchto fracků píchne heroin a zaznamená to kamera! Mám takovej dojem, že propagace toxikomanie je taky trestná --Kirk 21:31, 14. 10. 2005 (UTC)

Kirku, dost možná to děti ovlivní míň, než kdyby ti jejich rodiče měli kulturu vyjadřování a jednání, jakou zde předvádíš ty. Vážně se nad tím zamysli, snažně tě prosím. (Omlouvám se všem za osobní hodnocení jiného wikipedisty, ale jak jinak dát najevo, že číst podobné příspěvky je utrpení?..) --Egg 01:05, 15. 10. 2005 (UTC)
Encyklopedie asi není vhodný k takové diskusi. Nicméně, ti lidé ve vile se nechovají o nic hůř, než lidé v jejich věku, či spíše ještě menším. Skutečně jsou odrazem reality, není pravda, že by tam byli vybráni pouze "divní lidé". Jejich prezentace, hádky atd. to už je vyvoláváno a prezentováno poněkud uměle. Ale kouřit, opíjet se a případně i hulit je prostě dneska běžné. O tom, že to, co sledují děti v televizi je čistě odpovědnost rodičů a čistě jejich chyba. --Jilm 08:12, 15. 10. 2005 (UTC)

Druhá série[editovat zdroj]

Možná by nebzlo úplně od věci rozšířit článek o druhou sérii -- Zirland

Ahoj Zirlande, myslim, ze bude mozna lepsi druhy clanek ... pracuju na par lidech z VV1 (jen pahyloidni stranky), potom se tam chystam dat i neco k VV2 ... a hlavne svoji oblibenou soutezici :) ale je to v delsim casovym horizontu ... tak jeden dva tydny ...--frettie.net 18:38, 23. 4. 2006 (UTC)

Počet dní ve vile u 4.série[editovat zdroj]

Prima se v tom trošku zamotala - El Ninovi s Martinem 1. den nepočítá,ale pak najednou u Zdeňky a Mirky jo. Měl by se teda ten 1. den počítat všem nebo nikomu - tedy El Ninovi,Martinovi a vyloučenýmu Miroslavovi by se měl 1 přidat a nebo Zdeňce s Mirkou 1 odebrat.

Jména soutěžících[editovat zdroj]

Jména soutěžících by měla být podle oficiálních jmen/přezdívek v soutěži, nikoli tak jak si VyVolení mezi sebou říkají. Tedy Honza je Jan, Láďa je Ladislav, Lucka je Lucie a Regina je Zdena Regina a tak podobně.

Ještě musím dodat, že Jafar a Nikol by měli mít klikací odkaz, jelikož jsou oba Wikipedicky významní Jafar hrál v několika amerických i českých filmech a Nikol je hvězda reality show (Hotel Paradise, Mama ožeň ma a teď VyVolení).

Prosím, aby ten kdo to mění na tohle reagoval, děkuji.

Editor na to reagoval příslušnými změnami jmen až na Honzu (Podzimka). Tam jsem přidal já i Jana, protože si taky pamatuju, že tak to bylo na tabuli při Dovolbě. Nicméně Prima ho sama později překřtila na Honzu - vizte screeny výsledků sedmého a jedenáctého Duelu.--Deleatur (diskuse) 16. 12. 2013, 17:22 (UTC)

Možná manipulace na této stránce[editovat zdroj]

Všimněte si časových údajů u editací vždy "po" duelech a nyní i finále. Výsledky tu jsou mnohem dříve než zazní v televizi. Jak si mám tohle vysvětlit?

Jako vandalismus a vycucaniny z prstu. Osobně jsem rušil verzi vtipálka, který před 13. Výzvou i Duelem VV4 napsal, že vyzvaným je Vladko (to trefil, Lůca o tom ostatně mluvila předem) a Duel skončil poměrem 3% x 97% (to netrefil) (a ještě do 12. Duelu VV1 nasypal Michalovi dalších 400 tisíc hlasů). Na diskusích o VV4 se podobní vtipálkové často snažili vnucovat údajně uniklé půběžné výsledky hlasování, ačkoli se často lišila jak výsledná procenta, tak i vítěz (to se vydávalo za "důkaz" manipulace Primy). --Deleatur (diskuse) 5. 12. 2013, 19:06 (UTC)