Diskuse:Vladko Dobrovodský

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Jarba v tématu „Smazat

Proč je to pahýl? Co chcete ještě psát o psychicky labilním jedinci, který se proslavil tím, že se nechal 113 dní šmírovat? Je dobře, že i takový článek máme, ale domnívám se, že v tuto chvíli již obsahuje všechny relevantní informace.

Časem jich bude obsahovat víc, Pastorie, neboj. --Egg 23:05, 12. 12. 2005 (UTC)
Časem - tj. kdy? :-)
Doslova souhlasím s první větou této diskuse. S druhou už bych si dovolil polemizovat. Chci taky článek, kdysi jsem vyhrál v Risku.--Jarba 8. 1. 2010, 13:46 (UTC)

Nikdy jsem toho chlapa neviděl, ale že by mě někdo dokázal šokovat prohlášením, že je homosexuál? To si nedovedu představit... Musel na první pohled vypadat jako čistokrevný heterosexuál. --Miraceti 23:14, 12. 12. 2005 (UTC)

Smazat[editovat zdroj]

Smazat. Nevýznamné. A nejsou nezávislé zdroje. (V "nejhorším" případě sloučit.) --Jj14 (diskuse) 5. 8. 2014, 08:50 (UTC)

Všema deseti pro. Tohle není nadčasové téma, jen chvilková vlna popularity (a ještě pochybné, ale to už není na encyklopedii, aby to hodnotila). Ani za 15 a půl roku není informací víc, jak sliboval wikipedista Egg, a ono opravdu není o čem. Ten člověk se ničím jiným "neproslaví". A proslaví-li se, pak teprve bude čas na článek o něm. Takže ideální řešení by asi bylo přidat použitelné informace do článku VyVolení, a tento článek smazat (resp. nechat z něj přesměrování). --Jarba (diskuse) 7. 5. 2021, 08:47 (CEST)Odpovědět