Diskuse:Vilémov (okres Havlíčkův Brod)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

článek byl vložen oprávněně
(Bez podpisu 10:52, 31. 12. 2006 Jakub Sobotka)

Zkusíme poslat dotaz na kontakt uvedený na http://www.vilemov.info/cze/historie.htm. Ale než se věc prověří, podívejte se, prosím, na ten článek a upravte je do poněkud encyklopedičtější podoby. Informace typu, že v obci je "jeden autodopravce, dva elektrikáři, malířka skla, brusička skla, opravář aut, čtyři obchody s potravinami a obchod s textilem a průmyslovým zbožím, dvě hospody" asi nejsou to pravé ořechové, co by člověk očekával od encyklopedie, že...?
Dále se podívejte na Soubor:Log4.gif. Nejsem odborník na autorská práva, ale zdá se mi, že znaky jsou ze zákona nechráněné a mohou se používat, ale to se kdyžtak vyjádří znalejší.. Nicméně by však bylo vhodné nahrát ten obrázek znovu pod jiným jménem, nikoliv "log4.gif", ale třeba "znak Vilemov", aby bylo i z názvu souboru alespoň něco patrné (název nemusí být sáhodlouhý a zcela jednoznačně určující obsah obrázku). Až nahrajete obrázek pod novým názvem (nebyl by v lepším rozlišení), vložte na ten starý šablonu {{smazat|jiná verze pod jménem XXX}}. --Luděk 10:07, 31. 12. 2006 (UTC)

Protože jsem takový dopis posílal poprvé, tak mi chvíli trvalo, než jsem jej zformuloval (i když mi Zirland poskytl svou verzi, ale některé věci jsem si upravil). Před chvíli však mail odešel na adresu radnice (zavináč) vilemov.info. --Luděk 19:40, 2. 1. 2007 (UTC)
V článku je použit materiál (Vilemov.info) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2007010310006116.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.