Diskuse:Trmalova vila

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Současný majitel[editovat zdroj]

Dovoluji si upozornit na zavádějící informaci v infoboxu: Současným vlastníkem památky je Hlavní město Praha, Městské části Praha 10 je pouze svěřena správa nemovitosti (viz Nahlížení do katastru nemovitostí). Pokud to máme stejně i u ostatních podobných památek, myslím, že by se to mělo opravit. --Gampe (diskuse) 14. 9. 2012, 06:07 (UTC)

V teto veci prosim pozor. VESKERY majetek mestskych casti je formalne hl. m. Prahy jako obce, pricemz cast jich je svereny mestkym castem. Fakticky vsak tato sprava znamena vlastnictvi - mestske casti tento majetek opravuji, pronajimaji, prodavaji... Napsat, ze tento majetek patri hl. m. prinese jen zmatek, protoze to de facto neni pravda.Slimejs (diskuse) 14. 9. 2012, 16:07 (UTC)

PROSÍM, NEMAZAT - Je sem linkována v rámci spolupráce s Wikipedii QR cedulka na Praze 10 viz článek http://www.praha10.cz/verejneprostory/hlavni-stranka/articletype/articleview/articleid/2267/v-praze-10-se-otevre-rada-pamatek-verejnosti-zdarma.aspx -- Slimejs (diskuse) 17. 9. 2012, 17:12 (UTC)

Hi, I've created a version in English which should go to the front page in the next few days. If someone with better language skills than me would like to cast an eye over it then that would be great. Does anyone have a picture of the staircase that is freely licensed. All the best regards. Victuallers (diskuse) 4. 11. 2013, 14:32 (UTC)