Diskuse:Total Commander

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prosim o stridmost v externich odkazech v clanku Total Commander. --Jx 18. 11. 2009, 22:53 (UTC)


Zdravím, aktuálně (od verze 7.xx) jsem oficiálním překladatelem (jedním ze dvou) rozhraní a nápovědy programu Total Commander a trošku mi vadí tvé úpravy na stránce o programu Total Commander.

Vysvětlení: Když jsem zveřejnil xy odkazů - všechny jsi je smazal s poznámkou v historii stačí jeden. OK

Trošku jsem předělal zbytek (výraz Total Commander se na doporučení Ústavu pro jazyk český neskloňuje) doplněním výrazu program(u) Total Commander, tak jsi záhy ještě smazal odkaz na "mou" českou nápovědu.

Odkaz byl původně na web http://www.spravcesouboru.lnk.cz (tento web neexistuje - zrušil jsem ho), aktuálně je nápověda na webu novém - http://total-commander.eu/ceska-napoveda

Prosím o opětovné doplnění odkazu: (http://total-commander.eu/ceska-napoveda Česká nápověda do programu Total Commander) ať se stále "nepřetahujeme"...

Důvod?
Překlad nápovědy obsahuje cca 75 OOO slov odborného textu a trval skoro rok a dělal se zadarmo. Takže zmínka zde, ve Wiki, je vlastně jedno z mála poděkování... Navíc je to způsob jak ji dostat k českým uživatelům.

Díky

Martin Růžička


Ze by se Total Commander nemel sklonovat to chapu, to jsem skutecne revertoval nesmyslne.
Myslim si, ze ze dvou odkazu http://total-commander.eu/ceska-napoveda a http://total-commander.eu/ staci jeden, podle me ten kratsi a v popisu zretelne uvest, ze tam lze nalezt i oficialni ceskou napovedu.
Taky sem nedavam odkaz na vse, co jsem udelal zadarmo a chtel bych, aby si to lidi precetli.
--Jx 19. 11. 2009, 06:46 (UTC)


OK - popis k odkazu (nápověda) jsem upravil
MR 19. 11. 2009, 12:24 (UTC)