Diskuse:Therion

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Creating...please wait...[editovat zdroj]

Nejsem na tom moc dobře s časem, takže jakkoli se budu snažit přeložit něco z anglické wiki + později i dohledávat a rozšiřovat, tak to patrně nebude jednorázová záležitost, nýbrž spíše se jednou za čas objeví nějaký redukovaný úsek překladu...
...tedy pokud mi s tím někdo s většími časovými možnostmi nepomůže...
Tak já jdu začít překládat...
Comodor W. Falkon 14:50, 23. 11. 2006 (UTC)

Dokončen překlad první části článku z anglické Wiki + zpracován editační konflikt s Flere-Imsaho
Comodor W. Falkon

Obrázky[editovat zdroj]

V původním článku na anglické Wiki jsou i obrázky a také moc hezký panel se shrnutím informací o kapele (žel, česká Wiki kódu panelu nerozumí)
Docela rád bych tyto obrázky též využil, avšak nepodařilo se mi nikde najít návod, jak prolinkovat obrázek, který sice na Wiki nahrán je, avšak v jiné jazykové mutaci...
Rád bych proto požádal o radu, či přímo názornou ukázku (úprava linku na již "slíbený" obrázek), od v editacích zběhlejšího wikipedisty... Comodor W. Falkon 16:43, 23. 11. 2006 (UTC)

Obrázek nahraný v jiné jazykové mutaci nejde do české wiki nějak nalinkovat, ale musí být nahrán i zde. Ale co jsem se tak díval, tak na anglické wiki jsou všechny obrázky v článku pod licencí "fair use", takže je nemá smysl na českou wiki nahrávat, protože fair use je zde zakázané. --Sveter 21:49, 19. 12. 2006 (UTC)