Diskuse:Třinecké železárny

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

byl tam špatně odkaz na zakladatele, tak jsem to změnil: http://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Ludv%C3%ADk_Rakousko-T%C4%9B%C5%A1%C3%ADnsk%C3%BD

Přesměrování na a.s. - upozornění[editovat zdroj]

Tento článek není o obchodní společnosti TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY, a.s. (která, mimochodem, existuje až od roku 1991), ale o třineckých železárnách.--Dr. Králík 14. 5. 2010, 08:10 (UTC)

Jak sem naroubovat okrajově související článek?[editovat zdroj]

Mohl by někdo prosím zapracovat do Třineckých železáren odkaz na článek Kostel Všech svatých (Konská), aby byl prolinkován i ve směru odtud k němu? Podle toho, co se tam o kostele píše, to má jakousi územněhistorickou souvislost. Já jsa z cizího regionu nejsem s tématemi nijak obeznámen, abych to mohl blíže posoudit, neřkuli přímo provést. Varianta č.2, totiž dát alespoň nezapracovaný odkaz na konec jako Související, mi taky nepřijde pro tutu chvíli vhodné (byl by tam odkaz jediný, zatímco jistě existují příbuznější související články, týkající se přímo průmyslu). Přenechávám tedy touto poznámkou na vědomí kolegům. --Miaow Miaow (diskuse) 1. 4. 2012, 07:29 (UTC)

Pokud kostel stál na místě, kde je dnes areál TŽ, zřejmě padl za oběť rozšiřování železáren. V tomto smyslu by to šlo zapsat do textu a prolinkovat, ale chce to mít zdroj, že tomu tak skutečně bylo. Zdroj potvrzující tuto logickou domněnku nemám, proto to nemohu provést. --Cmelak770 (diskuse) 2. 4. 2012, 07:10 (UTC)