Diskuse:Syd Barrett

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Harold v tématu „Přirozená smrt?
V článku je použit materiál (http://www.pinkfloyd.cz/pinkfloyd/index.php?sub=biografie_syd) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2006072410014005.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

k autorským právům[editovat zdroj]

od autora článku: stránky, ze které je text údajně zkopírován byly naopak vytvořeny nehorázným zkopíréváním mých původních stránek o Pink Floyd (dnes na adrese pinkfloyd.aspweb.cz). Jsem autorem textu jak na stránkách pinkfloyd.aspweb.cz, tak i na www.pinkfloyd.cz.

Prosím proto o autorizaci mého článku.

Díky, Johnny

Děkujeme za Vaše údaje, článek byl uveden do původního stavu. -jkb- 15:12, 1. 12. 2005 (UTC)

Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 1 externí odkazy či reference na stránce Syd Barrett. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 5. 9. 2018, 12:16 (CEST)Odpovědět

Přirozená smrt?[editovat zdroj]

Zdravím, Syd Barrett zemřel na rakovinu slinivky (důsledkem cukrovky), ale v článku hned na začátku je uvedeno, že "Jeho post-rockový život, ve kterém působil jako umělec a zahradník, skončil v roce 2006 přirozeným úmrtím." Nejsem si sám jistý, tak to raději neopravuji, ale dá se smrt na rakovinu považovat za přirozené úmrtí?--Berzeger (diskuse) 4. 12. 2019, 11:28 (CET)Odpovědět

Díky za upozornění, možná nešťastná formulace (moje). Upravil jsem. --Harold (diskuse) 4. 12. 2019, 15:37 (CET)Odpovědět