Diskuse:Superpočítač

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele InternetArchiveBot v tématu „Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)

Nejrychlejší kdy[editovat zdroj]

tam jde spíš o to že za x let se to bude muset zas přepisovat a kdyz by tam byl zdroj a tak dalo se napsat do roku X byl nejrychlejsi do ....jinak vwikipedie:encyklopedický styl:při psaní o aktuálních událostech je vhodné volit takové formulace, aby zůstaly aktuální a přesné po co nejdelší dobu (nikoliv „nejzazší lhůta pro podání kandidátních listin letos vyprší 12. března“ nýbrž „nejzazší lhůta pro podání kandidátních listin byla pro rok 2006 stanovena na 12. března“. Vyhněte se vágním formulacím jako „v současnosti“ nebo „poslední dobou“: text může být čten dlouhou dobu poté, co byl napsán. Vždy přesně určete dobu, k níž se informace vztahuje: „v říjnu 2006 existovalo 44 nezávislých…“ sem myslel že tak dlouholetý wikipedista se nad tím už ani nepozastavuje ze se to pise s rokem a vy minulém čase....--H11 22. 6. 2011, 22:36 (UTC)

Formulace „v roce 2011 byl“ bude aktuální a přesná možná za dlouhou dobu, ale je neaktuální a nepřesná teď. Minimálně je potřeba používat něco jako „v roce 2011 se na první místo dostal“, „k červnu 2011“, apod. Nebo vymyslet a zavést obdobu en:Template:As of, pokud to vůbec v češtině jde. --Mormegil 23. 6. 2011, 11:24 (UTC)

Nestálo by za to vytvořit zvláštní stránku s průběžně aktualizovaným žebříčkem? S tím, že když bude záznam překonán, stále ješté bude uvedeno dokkdy byl rekordmanem (pokud vůbec) --

Externí odkazy či reference byly změněny (srpen 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 2 externí odkazy či reference na stránce Superpočítač. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 21. 8. 2018, 19:56 (CEST)Odpovědět

Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 4 externí odkazy či reference na stránce Superpočítač. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 5. 9. 2018, 08:36 (CEST)Odpovědět