Diskuse:Student Agency

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přesnost[editovat zdroj]

Obrat 1,5 biliónu je dle mého skromného názoru a selského rozumu chybný údaj, zřejmě převzatý z Podnikatelem roku 2005 je Radim Jančura. --Adam Hauner 07:12, 31. 7. 2006 (UTC)

1) Článek je chybným překladem z anglické Wikipedie. V angličtině se miliardám říká bilióny. 2) V odkazovaném textu nic podporující tuto částku není takového není. je tam 1,554 miliardy korun. (čárka značí desetiná místa) --Li-sung 07:27, 31. 7. 2006 (UTC)
Ad 2): Oops, vzal jsem to jen z výtažku Googlu (roční obrat činil téměř 1554 miliardy korun, provozní zisk 9 milionů), v samotném článku jsem to už znovu nehledal. --Adam Hauner 08:02, 31. 7. 2006 (UTC)

Článek připomíná spíš komerční prezentaci než encyklopedický text. Většina informací je naprosto nepodložená. Doporučuji přidat ke každé spornější informaci věrohodný zdroj (věrohodný zdroj NEJSOU stránky Student Agency!) a zredukovat podrobné popisy služeb. To na Wikipedii vůbec nepatří! --Zik 8. 1. 2010, 16:59 (UTC)

Pokud jste našel nějakou konkrétní nepodloženou informaci tak ji označte, a nenálepkujte celý článek jen kvůli vašim dojmům či vašim osobním zájmům. Třeba zrovna k té kapitolce boje o trasu Praha - Liberec máte dole odkazů spoustu a pokud za každou půlvětou textu bude pět čísílek s referencemi, tak se tím ověřenost zas o tolik nezvýší. Rovněž nahrazování konkrétních ověřitelných informací nějakými obecnými frázemi (tedy "redukování podrobných popisů") není v souladu s účelem encyklopedie a v tomto případě není na místě, protože článek neobsahuje popisy podrobnější, než jaké jsou z encyklopedického hlediska přínosné. --ŠJů 9. 1. 2010, 03:24 (UTC)
No, nevím, zda informace typu „Nástup SA znamenal průlom v autobusové dopravě“, „SA nabízí levnější a lepší služby než ČD“ či „SA donutila ČD ke slevám“ jsou neutrální! --Zik 9. 1. 2010, 12:09 (UTC)
Nejsou o nic méně neutrální než obdobné věty, které naopak konstatují slabiny Student Agency (např. "po vytlačení ostatních dopravců začala kvalita dopravy na trase Praha–Liberec klesat. Student Agency začala z důvodů poruchy běžně používaných autobusů na některé spoje nasazovat starší vozy Neoplan a Mercedes bez obvyklého servisu (občerstvení, promítání). Předmětem kritiky je i vysoká obsazenost spojů, některé z nich jsou i týden dopředu vyprodané"). Nicméně je fakt, že k těmto větám by se řádkové reference hodily, byť o jejich obsahu pamětník může stěží vážně pochybovat a zdrojů pod článkem by se k nim určitě našlo dost. --ŠJů 10. 1. 2010, 03:44 (UTC)
U prilezitosti pridani hosp. vysledku za 2011 jsem zbezne projel clanek, a nepodlozene informace jsem uz nenasel.. Sablonu jsem odstranil. Josef Dvoracek (diskuse) 23. 10. 2012, 16:24 (UTC)